HUIS JOKRI

Contactgegevens HUIS JOKRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS JOKRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS JOKRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAURITS SABBELAAN 15; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32377755 32377755

Fax (fax): +32 (9) 822-53-70 +32 (9) 822-53-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS JOKRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS JOKRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS JOKRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS JOKRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS JOKRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS JOKRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS JOKRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS JOKRI
Products information HUIS JOKRI

BTW identificatienummer (tax): BE04295623779
Ondernemingsnummer: 7292419433
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in HUIS JOKRI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS JOKRI
(Get full report from official database of BE for HUIS JOKRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS JOKRI
Addition kinds of activities for HUIS JOKRI

639901. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance
23350102. Bruidsjurken en jurken | Wedding gowns and dresses
23390300. Vrouwen en missen atletische kleding en sportkleding | Women's and misses' athletic clothing and sportswear
30890000. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
35410206. Flens gericht machines | Flange facing machines
39999906. Tapijt aanpakken | Carpet tackles

Werken bij HUIS JOKRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS JOKRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS JOKRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS JOKRI. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Projectstaffing Nefrologie (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een ziekenhuis waar je tewerkgesteld zal worden op de dienst nefrologie. Je komt er in aanraking met allerlei patiënten met nierklachten, en jouw takenpakket zal zijn: - dialyse uitvoeren - correcte rapportage aan de arts - toestand van de patiënt opvolgen en controleren - problemen met het dialysetoestel signaleren en doorgeven  - vlotte interdisciplinaire samenwerking - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

 • Bediende personeelsdienst tijdelijk (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Personeelsadministratie Loonverwerking Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie en subsidies Schadegevallen verwerken

 • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Konvert Interim Herentals

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

 • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

 • Operator - dagwerk - Eeklo (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een gekend familiebedrijf in de regio van Eeklo, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je zal meehelpen om de ambachtelijke producten te produceren. Takenpakket: controleren van de machine parameters/ machine instellen netjes houden van de werkpost  oplossen van storingen, indien nodig kan u terugvallen op de hulp van een technieker de operator moet zelf geen bereidingen maken, de kok neemt dit voor zijn/haar rekening

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: BE THE WELLBEING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

 • Check-in bedienden (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP

  Type: Werfreserve

  Takenpakket: * Op een klantvriendelijke en professionele manier passagiers verwelkomen en inchecken. * Zorgen dat de inscheping rustig verloopt zonder de on-time-departure en alle veiligheidsprocedures uit het oog te verliezen. * Alleenreizende kinderen naar of van hun vlucht begeleiden

 • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: BUBBLES AT HOME

  Type: Leercontract

  gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van HUIS JOKRI in sociale netwerken
Look for responds of HUIS JOKRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS JOKRI. Laat een reactie achter voor HUIS JOKRI. HUIS JOKRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS JOKRI. Leave a respond for HUIS JOKRI. HUIS JOKRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS JOKRI op de google maps. Adres en contacten HUIS JOKRI
Location of HUIS JOKRI on the google maps. Address and contacts of HUIS JOKRI

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS JOKRI HUIS JOKRI: CALODAR SA | MARTIN PAUQUET | BOOMERANG COURIER | Jiv茅 D茅cor SPRL | ORTHOSHOP

Other related companies as HUIS JOKRI: CALODAR SA | MARTIN PAUQUET | BOOMERANG COURIER | Jiv茅 D茅cor SPRL | ORTHOSHOP

HUIS JOKRI is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS JOKRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04295623779. Het bedrijf HUIS JOKRI bevindt zich op het adres: MAURITS SABBELAAN 15; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS JOKRI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS JOKRI is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS JOKRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS JOKRI, openstaande posities, locatie van HUIS JOKRI op de kaart.

HUIS JOKRI is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS JOKRI, company assigned to the tax number BE04295623779. The company HUIS JOKRI is located at the address: MAURITS SABBELAAN 15; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS JOKRI were not found.
The main activity of HUIS JOKRI is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS JOKRI is not available. You also can look at reviews of HUIS JOKRI, open positions, location of HUIS JOKRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS JOKRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS JOKRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS JOKRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS JOKRI, employees, financial statistics.