HUIS FINCK

Contactgegevens HUIS FINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS FINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS FINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTSTRAAT 77; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 52372300 (+32-52372300) 52372300 (+32-52372300)

Fax (fax): +32 (71) 440-68-32 +32 (71) 440-68-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS FINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS FINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS FINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS FINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS FINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS FINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS FINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS FINCK
Products information HUIS FINCK

BTW identificatienummer (tax): BE01383422851
Ondernemingsnummer: 6152313232
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in HUIS FINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS FINCK
(Get full report from official database of BE for HUIS FINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS FINCK
Addition kinds of activities for HUIS FINCK

623199. Beveiliging en commodity exchanges, nec | Security and commodity exchanges, nec
28190602. Brandstofdrivers, vast: anorganisch | Fuel propellants, solid: inorganic
47259903. Rondleidingen, uitgevoerd | Tours, conducted
57120100. Bedden en accessoires | Beds and accessories
59419905. Speeltoestellen | Playground equipment
67269906. Unit investment trusts | Unit investment trusts
79229900. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec

Werken bij HUIS FINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS FINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS FINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS FINCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

 • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

 • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

 • CNC Operator (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je kan planlezen je kent de verschillende bewerkingsfase van de buizen je bedient zelfstandig conventionele en cnc gestuurde machines je bent in staat om de buizenplooimachine efficiënt te bedienen je controleert de buizen op correctheid je beheert de voorraad buizen en aansluitingen je werkt veilig reinigt je werkpost en je machine

 • Sales Assistant (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Sales Assistant Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een sales assistant; Je verzorgt de administratieve opvolging van commerciËle dossiers ism de accountmanagers en technici; Je maakt offertes op en verwerkt orders; Je bent de interne commercieel - administratieve support in een internationale omgeving.; Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers en onderhoudt veelvuldig contact met hen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits; Je collega's rekenen op jou voor een administratieve goede organisatie;

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

 • Verkoopsadviseur buitendienst exterieur (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Grobbendonk zijn we op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst exterieur (m/v). Jouw takenpakket: - Opmaken van offertes die via diverse kanalen binnenkomen - Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties - Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten. - Klanten telefonisch te woord staan en bestellingen opnemen - Klanten adviseren bij het aankopen van producten - Reserveren en plaatsen van bestellingen op basis van orders die binnenkomen via onze buitendienst - Ondersteunen van collega's van de binnendienst en/of buitendienst - Klanten helpen bij hun specifieke vragen

 • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: SARENS

  Type: Vaste Job

  Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

 • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

 • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

 • Onthaalmedewerker / Host(ess) HORECA - Kasteel de Plaisance - Ieper (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde host(ess) - Onthaalmedewerk(st)er (m/v) die kan werken als student of flexijob tijdens het weekend. Werkuren Zaterdag van 18u00 tot 24u00 Zondag van 11u00 tot 17u00 Taken Klanten ontvangen en begeleiden naar de tafel. Informatie verschaffen m.b.t. menu / buffet. Bestellingen opnemen / doorgeven aan het zaalpersoneel. Verzorgen van de vestiaire. Polsen naar klantentevredenheid en behandelen van vragen. Helpen waar nodig.

Zoek naar antwoorden van HUIS FINCK in sociale netwerken
Look for responds of HUIS FINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS FINCK. Laat een reactie achter voor HUIS FINCK. HUIS FINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS FINCK. Leave a respond for HUIS FINCK. HUIS FINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS FINCK op de google maps. Adres en contacten HUIS FINCK
Location of HUIS FINCK on the google maps. Address and contacts of HUIS FINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS FINCK HUIS FINCK: MICHAEL RAHOENS | DE SMET TRANSPORT | HOLIDAY STORE | D.L.T. | Andy De Petter

Other related companies as HUIS FINCK: MICHAEL RAHOENS | DE SMET TRANSPORT | HOLIDAY STORE | D.L.T. | Andy De Petter

HUIS FINCK is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS FINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01383422851. Het bedrijf HUIS FINCK bevindt zich op het adres: KONING ALBERTSTRAAT 77; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS FINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS FINCK is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS FINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS FINCK, openstaande posities, locatie van HUIS FINCK op de kaart.

HUIS FINCK is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS FINCK, company assigned to the tax number BE01383422851. The company HUIS FINCK is located at the address: KONING ALBERTSTRAAT 77; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS FINCK were not found.
The main activity of HUIS FINCK is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS FINCK is not available. You also can look at reviews of HUIS FINCK, open positions, location of HUIS FINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS FINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS FINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS FINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS FINCK, employees, financial statistics.