HUIS DEUGENITTEKE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • HUIS DEUGENITTEKE
Private companiesBusiness Services • HUIS DEUGENITTEKE

Contactgegevens HUIS DEUGENITTEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DEUGENITTEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DEUGENITTEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENHUFFELSTRAAT 4; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52342350 (+32-52342350) 52342350 (+32-52342350)

Fax (fax): +32 (4) 720-75-34 +32 (4) 720-75-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DEUGENITTEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DEUGENITTEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DEUGENITTEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DEUGENITTEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DEUGENITTEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DEUGENITTEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DEUGENITTEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DEUGENITTEKE
Products information HUIS DEUGENITTEKE

BTW identificatienummer (tax): BE08191101074
Ondernemingsnummer: 5649688720
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in HUIS DEUGENITTEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DEUGENITTEKE
(Get full report from official database of BE for HUIS DEUGENITTEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DEUGENITTEKE
Addition kinds of activities for HUIS DEUGENITTEKE

1742. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
262108. Verpakking en verpakking papier | Wrapping and packaging papers
594902. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework
23110203. Vesten: gemaakt van aangekochte materialen | Vests: made from purchased materials
73899928. Ijsoppervlak onderhoud: hockey, krullen, enz. | Ice surface maintenance: hockey, curling, etc.

Werken bij HUIS DEUGENITTEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DEUGENITTEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DEUGENITTEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DEUGENITTEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Talentus Ieper

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

 • Operator (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een operator die volgende taken op zich kan nemen: - Instellen, bijstellen en onderhouden van machines. - Slijplijn volledig bedienen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

  Regio: BETEKOM

  Bedrijf: POKER FRIET

  Type: Studentenjob

  Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

 • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

 • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Mediq Medeco

  Type: Vaste Job

  Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

 • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: Ons

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

 • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: SOLIDE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

 • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Patri Corpus

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

 • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • KELNER FLEXI- OF STUDENTENJOB (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: JOCHRI

  Type: Flexijob

  In onze brasserie "Het Begijntje" sta je in voor de bediening van onze klanten. Je neemt de bestelling op en maakt ze klaar aan de toog Je rekent af en zorgt dat alles netjes is

Zoek naar antwoorden van HUIS DEUGENITTEKE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DEUGENITTEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DEUGENITTEKE. Laat een reactie achter voor HUIS DEUGENITTEKE. HUIS DEUGENITTEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DEUGENITTEKE. Leave a respond for HUIS DEUGENITTEKE. HUIS DEUGENITTEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DEUGENITTEKE op de google maps. Adres en contacten HUIS DEUGENITTEKE
Location of HUIS DEUGENITTEKE on the google maps. Address and contacts of HUIS DEUGENITTEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DEUGENITTEKE HUIS DEUGENITTEKE: FLHAVELANGE C., SOLEIL M., ROUMONT A. ASS. | DUET | AGORA MAILING | OMNIPLEX | DIMA LIGHT

Other related companies as HUIS DEUGENITTEKE: FLHAVELANGE C., SOLEIL M., ROUMONT A. ASS. | DUET | AGORA MAILING | OMNIPLEX | DIMA LIGHT

HUIS DEUGENITTEKE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DEUGENITTEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08191101074. Het bedrijf HUIS DEUGENITTEKE bevindt zich op het adres: STEENHUFFELSTRAAT 4; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS DEUGENITTEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS DEUGENITTEKE is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DEUGENITTEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DEUGENITTEKE, openstaande posities, locatie van HUIS DEUGENITTEKE op de kaart.

HUIS DEUGENITTEKE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DEUGENITTEKE, company assigned to the tax number BE08191101074. The company HUIS DEUGENITTEKE is located at the address: STEENHUFFELSTRAAT 4; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS DEUGENITTEKE were not found.
The main activity of HUIS DEUGENITTEKE is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DEUGENITTEKE is not available. You also can look at reviews of HUIS DEUGENITTEKE, open positions, location of HUIS DEUGENITTEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DEUGENITTEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DEUGENITTEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DEUGENITTEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DEUGENITTEKE, employees, financial statistics.