HUIS DE DIJLE

Contactgegevens HUIS DE DIJLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DE DIJLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DE DIJLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE LIERSEBAAN 12; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15209775 (+32-15209775) 15209775 (+32-15209775)

Fax (fax): +32 (81) 719-81-91 +32 (81) 719-81-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DE DIJLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DE DIJLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DE DIJLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DE DIJLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DE DIJLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DE DIJLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DE DIJLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DE DIJLE
Products information HUIS DE DIJLE

BTW identificatienummer (tax): BE05947143554
Ondernemingsnummer: 7525604248
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in HUIS DE DIJLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DE DIJLE
(Get full report from official database of BE for HUIS DE DIJLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DE DIJLE
Addition kinds of activities for HUIS DE DIJLE

7629. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
509202. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
32990305. Panelen, papier mache of gips van Parijs | Panels, papier mache or plaster of paris
35859902. Snowmaking machines | Snowmaking machinery
37929906. Tent-type camping aanhangwagens | Tent-type camping trailers
38250319. Potentiometrische instrumenten, behalve industriële procestype | Potentiometric instruments, except industrial process type
70410200. Rooming huizen | Rooming houses
80110400. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts

Werken bij HUIS DE DIJLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DE DIJLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DE DIJLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DE DIJLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Accountant te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / accountant. Als dossierbeheerder ben jij het hart van de praktische ondersteuning van onze ondernemende klanten. Je draagt binnen een team van andere specialisten (accountant, fiscalist, estate planner, .) de verantwoordelijkheid voor een aantal administratieve en boekhoudkundige dossiers. Zo sta je in voor de verwerking van aankoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen alsook voor de maand- en jaarafsluiting van je dossiers. Na een inwerkperiode zal je je klanten ook met het nodige advies ondersteunen. Je verwerkt dus niet enkel cijfers, je zoekt ook continu mee naar verbeteringen en optimalisaties en brengt ze vervolgens in de praktijk.

 • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

 • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

 • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

 • Magazijnier met heftruck (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Magazijnier met heftruckattest. Je staat in voor: - Bestellingen klaarzetten - Producten plastificeren - Inpakken - Laden en lossen - ...

 • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

 • Vacature Gevelwerker Brugge (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taken: Gevelreiniging, onderhoud, stralen + gommen, kleine metselwerken, uithakken + voegen, kaleien, scheurherstel, natuursteenherstel, ...

 • Betonarbeider (h/f) (NEEROETEREN)

  Regio: NEEROETEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het produceren van betonnen wanden, trappen, balken en dergelijke. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen e.d.

 • Winkelmedewerker (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

 • Student Callcenter (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Studentenjob

  Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

 • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PREMAMAN

  Type: Studentenjob

  Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

 • Management Assistant (h/f) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Konvert Office Brussel

  Type: Studentenjob

  Pour un de nos clients actifs dans le secteur de l'ENERGIE, nous sommes à la recherche d'un profil Management Assistant (H/F) Trilingue NL/FR/ANGL Les tâches qui vous seront confiées: Gestion de l'agenda et gestion des emails entrants Organisation de réunions Archivage et classement Organisation de conference calls Support à la facturation Préparation de Power Point Tâches diverses de secrétariat ...

Zoek naar antwoorden van HUIS DE DIJLE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DE DIJLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DE DIJLE. Laat een reactie achter voor HUIS DE DIJLE. HUIS DE DIJLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DE DIJLE. Leave a respond for HUIS DE DIJLE. HUIS DE DIJLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DE DIJLE op de google maps. Adres en contacten HUIS DE DIJLE
Location of HUIS DE DIJLE on the google maps. Address and contacts of HUIS DE DIJLE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DE DIJLE HUIS DE DIJLE: DE CROOCK BLOEMISTERIJ | Boillot Gematex S.A. | B.G. RENIER | Plaisir d'Offir | G.M.K. ENTREPRISES

Other related companies as HUIS DE DIJLE: DE CROOCK BLOEMISTERIJ | Boillot Gematex S.A. | B.G. RENIER | Plaisir d'Offir | G.M.K. ENTREPRISES

HUIS DE DIJLE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DE DIJLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947143554. Het bedrijf HUIS DE DIJLE bevindt zich op het adres: OUDE LIERSEBAAN 12; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS DE DIJLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS DE DIJLE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DE DIJLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DE DIJLE, openstaande posities, locatie van HUIS DE DIJLE op de kaart.

HUIS DE DIJLE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DE DIJLE, company assigned to the tax number BE05947143554. The company HUIS DE DIJLE is located at the address: OUDE LIERSEBAAN 12; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS DE DIJLE were not found.
The main activity of HUIS DE DIJLE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DE DIJLE is not available. You also can look at reviews of HUIS DE DIJLE, open positions, location of HUIS DE DIJLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DE DIJLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DE DIJLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DE DIJLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DE DIJLE, employees, financial statistics.