HUIS COLUGI

Contactgegevens HUIS COLUGI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS COLUGI: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS COLUGI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDSTRAAT 118; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52478218 (+32-52478218) 52478218 (+32-52478218)

Fax (fax): +32 (53) 985-18-68 +32 (53) 985-18-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS COLUGI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS COLUGI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS COLUGI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS COLUGI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS COLUGI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS COLUGI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS COLUGI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS COLUGI
Products information HUIS COLUGI

BTW identificatienummer (tax): BE04733154296
Ondernemingsnummer: 3318939208
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in HUIS COLUGI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS COLUGI
(Get full report from official database of BE for HUIS COLUGI)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS COLUGI
Addition kinds of activities for HUIS COLUGI

23999909. Poederwortels en mitts | Powder puffs and mitts
28210218. Styreen-acrylonitiele harsen | Styrene-acrylonitile resins
32119904. Opaliserend glas, plat | Opalescent glass, flat
73610101. Executive plaatsing | Executive placement
73890200. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services

Werken bij HUIS COLUGI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS COLUGI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS COLUGI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS COLUGI. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

 • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

 • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

 • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Halfautomaatlasser (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Lassen van machine onderdelen, stukwerk en kleine series - Kunnen lezen van technische tekening is noodzakelijk - Dagploeg - NL of FR talig

 • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

 • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

 • IT Manager (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

 • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

 • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 2 DEVELOP U

  Type: Zelfstandige activiteit

  2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

 • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

 • Zelfstandig kantoorhouder te Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Jabbeke Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van HUIS COLUGI in sociale netwerken
Look for responds of HUIS COLUGI in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS COLUGI. Laat een reactie achter voor HUIS COLUGI. HUIS COLUGI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS COLUGI. Leave a respond for HUIS COLUGI. HUIS COLUGI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS COLUGI op de google maps. Adres en contacten HUIS COLUGI
Location of HUIS COLUGI on the google maps. Address and contacts of HUIS COLUGI

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS COLUGI HUIS COLUGI: NEW SHOP | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | GINO STOCKMAN | Van Gelder D | ETIENNE DEPREZ

Other related companies as HUIS COLUGI: NEW SHOP | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | GINO STOCKMAN | Van Gelder D | ETIENNE DEPREZ

HUIS COLUGI is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS COLUGI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04733154296. Het bedrijf HUIS COLUGI bevindt zich op het adres: VELDSTRAAT 118; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 167,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS COLUGI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS COLUGI is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS COLUGI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS COLUGI, openstaande posities, locatie van HUIS COLUGI op de kaart.

HUIS COLUGI is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS COLUGI, company assigned to the tax number BE04733154296. The company HUIS COLUGI is located at the address: VELDSTRAAT 118; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 167,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS COLUGI were not found.
The main activity of HUIS COLUGI is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS COLUGI is not available. You also can look at reviews of HUIS COLUGI, open positions, location of HUIS COLUGI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS COLUGI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS COLUGI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS COLUGI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS COLUGI, employees, financial statistics.