HUIS CHRIS

Contactgegevens HUIS CHRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS CHRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS CHRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HULSEN 124; 2490; BALEN, België

Telefoon (phone): 14308232 (+32-14308232) 14308232 (+32-14308232)

Fax (fax): +32 (84) 895-52-28 +32 (84) 895-52-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS CHRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS CHRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS CHRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS CHRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS CHRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS CHRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS CHRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS CHRIS
Products information HUIS CHRIS

BTW identificatienummer (tax): BE09565765380
Ondernemingsnummer: 8295471191
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HUIS CHRIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS CHRIS
(Get full report from official database of BE for HUIS CHRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS CHRIS
Addition kinds of activities for HUIS CHRIS

241100. logging | Logging
606299. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
31439900. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
35110204. Stoomgouverneurs | Steam governors
37249909. Smeersystemen, vliegtuigen | Lubricating systems, aircraft
37280204. Bladen, vliegtuigpropeller: metaal of hout | Blades, aircraft propeller: metal or wood
95320403. Stedelijke en gemeenschap ontwikkeling, provincie overheid | Urban and community development, county government

Werken bij HUIS CHRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS CHRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS CHRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS CHRIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Smartphoto zoekt productiemedewerkers - VASTE LATE PLOEG (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  smartphoto is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Meer dan drie miljoen klanten in heel Europa vinden vandaag de weg naar onze fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik te maken van innovatieve technologie staat smartphoto garant voor superieure kwaliteit, voor een klantgerichte service en een vlotte levering. We zoeken telkens nieuwe en creatieve manieren om de foto's van onze klanten op hun best te laten uitkomen. Om ons team in Wetteren te versterken zoeken we productiemedewerkers Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van onze fotoboeken. Door een kwalitatief afgewerkt product, dat bovendien tijdig geleverd wordt, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten

 • Junior medewerker HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

 • Ploegbaas Dakwerken (MESSELBROEK)

  Regio: MESSELBROEK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Heb je een passie voor bouw, specifiek in dakwerken; Kan je terug blikken op een ervaring als ploegbaas; Dan is deze vacature iets voor jou; Als ervaren dakdekker van verschillende soorten daken, breng je volgend takenpakket tot een goed einde; Aansturen van team Als ploegbaas ben je in staat om een ploeg aan te sturen: je coördineert de werken op de werf en verdeelt deze onder de collega's je motiveert hen om hun job te doen Je probeert uitdagingen zelf op te lossen indien mogelijk, en houdt overzicht over alles wat op de werf nodig is. Bestellen materialen Werf uitzetten Communicatie met werf- of projectleider Meewerken met je team

 • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

 • Huishoudhulp regio Westerlo / Laakdal (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Turnhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Welke taken mag je bij je klanten doen? opruimen en schoonmaken wassen en strijken koken kleine boodschappen doen (te voet)

 • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

  Type: Dienstenchequebaan

  Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

 • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

 • Verkoopsmedewerker (m/v) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als verkoopsmedewerker zal U: - de klanten bedienen - de toonbank schoonmaken - helpen met het bereiden van kleine gerechten

 • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

 • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Dierenverzorger (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

 • Zaalmedewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LA VIGNETTE

  Type: Flexijob

  Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van HUIS CHRIS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS CHRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS CHRIS. Laat een reactie achter voor HUIS CHRIS. HUIS CHRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS CHRIS. Leave a respond for HUIS CHRIS. HUIS CHRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS CHRIS op de google maps. Adres en contacten HUIS CHRIS
Location of HUIS CHRIS on the google maps. Address and contacts of HUIS CHRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS CHRIS HUIS CHRIS: Herzeel Hugo BVBA | Van Hoof M | ROBERT DEVOLDER | Vander Burght Carine | HUIS CRISTEL

Other related companies as HUIS CHRIS: Herzeel Hugo BVBA | Van Hoof M | ROBERT DEVOLDER | Vander Burght Carine | HUIS CRISTEL

HUIS CHRIS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS CHRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09565765380. Het bedrijf HUIS CHRIS bevindt zich op het adres: HULSEN 124; 2490; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 701,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS CHRIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS CHRIS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS CHRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS CHRIS, openstaande posities, locatie van HUIS CHRIS op de kaart.

HUIS CHRIS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS CHRIS, company assigned to the tax number BE09565765380. The company HUIS CHRIS is located at the address: HULSEN 124; 2490; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 701,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS CHRIS were not found.
The main activity of HUIS CHRIS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS CHRIS is not available. You also can look at reviews of HUIS CHRIS, open positions, location of HUIS CHRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS CHRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS CHRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS CHRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS CHRIS, employees, financial statistics.