HUIS 'T POSTJE

Contactgegevens HUIS 'T POSTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS 'T POSTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS 'T POSTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-KATELIJNESTRAAT 129; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15204091 (+32-15204091) 15204091 (+32-15204091)

Fax (fax): +32 (19) 375-96-77 +32 (19) 375-96-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS 'T POSTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS 'T POSTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS 'T POSTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS 'T POSTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS 'T POSTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS 'T POSTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS 'T POSTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS 'T POSTJE
Products information HUIS 'T POSTJE

BTW identificatienummer (tax): BE09805267333
Ondernemingsnummer: 4922668457
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in HUIS 'T POSTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS 'T POSTJE
(Get full report from official database of BE for HUIS 'T POSTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS 'T POSTJE
Addition kinds of activities for HUIS 'T POSTJE

3489. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
516912. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
27210105. Handelsjournalen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Trade journals: publishing only, not printed on site
27910100. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
34669902. Afsluitingen, gestempeld metaal | Closures, stamped metal
65539900. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars, nec | Cemetery subdividers and developers, nec

Werken bij HUIS 'T POSTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS 'T POSTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS 'T POSTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS 'T POSTJE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

 • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

 • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

 • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EDISAC

  Type: Studentenjob

  Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

 • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

 • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Vaste Job

  Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

 • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

 • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

  Type: Flexijob

  Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van HUIS 'T POSTJE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS 'T POSTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS 'T POSTJE. Laat een reactie achter voor HUIS 'T POSTJE. HUIS 'T POSTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS 'T POSTJE. Leave a respond for HUIS 'T POSTJE. HUIS 'T POSTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS 'T POSTJE op de google maps. Adres en contacten HUIS 'T POSTJE
Location of HUIS 'T POSTJE on the google maps. Address and contacts of HUIS 'T POSTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS 'T POSTJE HUIS 'T POSTJE: ROBERT GOFFAUX | Alsters C | ROYAL BAZAAR | KENN.VON SPITZBUBEZWINGER | PROEFBEDRIJF VOOR WITLOOF

Other related companies as HUIS 'T POSTJE: ROBERT GOFFAUX | Alsters C | ROYAL BAZAAR | KENN.VON SPITZBUBEZWINGER | PROEFBEDRIJF VOOR WITLOOF

HUIS 'T POSTJE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS 'T POSTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09805267333. Het bedrijf HUIS 'T POSTJE bevindt zich op het adres: SINT-KATELIJNESTRAAT 129; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS 'T POSTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS 'T POSTJE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS 'T POSTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS 'T POSTJE, openstaande posities, locatie van HUIS 'T POSTJE op de kaart.

HUIS 'T POSTJE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS 'T POSTJE, company assigned to the tax number BE09805267333. The company HUIS 'T POSTJE is located at the address: SINT-KATELIJNESTRAAT 129; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS 'T POSTJE were not found.
The main activity of HUIS 'T POSTJE is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS 'T POSTJE is not available. You also can look at reviews of HUIS 'T POSTJE, open positions, location of HUIS 'T POSTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS 'T POSTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS 'T POSTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS 'T POSTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS 'T POSTJE, employees, financial statistics.