HUIS 'T KLAVERTJE VIER

Contactgegevens HUIS 'T KLAVERTJE VIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS 'T KLAVERTJE VIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS 'T KLAVERTJE VIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSE STEENWEG 78; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37713140 (+32-37713140) 37713140 (+32-37713140)

Fax (fax): +32 (53) 102-82-27 +32 (53) 102-82-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS 'T KLAVERTJE VIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS 'T KLAVERTJE VIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS 'T KLAVERTJE VIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS 'T KLAVERTJE VIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS 'T KLAVERTJE VIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS 'T KLAVERTJE VIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS 'T KLAVERTJE VIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS 'T KLAVERTJE VIER
Products information HUIS 'T KLAVERTJE VIER

BTW identificatienummer (tax): BE01386444091
Ondernemingsnummer: 8215270996
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in HUIS 'T KLAVERTJE VIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS 'T KLAVERTJE VIER
(Get full report from official database of BE for HUIS 'T KLAVERTJE VIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS 'T KLAVERTJE VIER
Addition kinds of activities for HUIS 'T KLAVERTJE VIER

373101. Commerciële vrachtschepen, bouw en reparatie | Commercial cargo ships, building and repairing
762201. Reparatie van communicatieapparatuur | Communication equipment repair
33510203. Buizen, koper en koperlegering | Tubing, copper and copper alloy
36740212. Dunne filmcircuits | Thin film circuits
38120102. Vliegtuigen van vliegtuigen | Aircraft flight instruments
51590202. paarden | Horses
75139901. Truck leasing, zonder chauffeurs | Truck leasing, without drivers

Werken bij HUIS 'T KLAVERTJE VIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS 'T KLAVERTJE VIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS 'T KLAVERTJE VIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS 'T KLAVERTJE VIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Vrachtwagenmechanicien M/V (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Vrachtwagenmechanicien M/V. Je gaat voornamelijk instaan voor mechanische herstellingen zoals het vervangen van de banden en de remmen, olie vervangen, herstellingen aan trailers, ...

 • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

 • Verpakker pakketten (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Verpakker Pakketten sta je in voor volgende taken: Het maken van pakketten aan lange tafels Sorteren van materiaal en in juiste dozen steken Opmaak van VK admin, zakken kantoormateriaal, en pakketten stembiljetten

 • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

 • Kantoorschoonma(a)k(st)er 20u Regio Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

 • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

 • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP XL Beliès

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oudenaarde– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: NGIS

  Type: Vaste Job

  Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

 • Tuinarbeider (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

 • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

Zoek naar antwoorden van HUIS 'T KLAVERTJE VIER in sociale netwerken
Look for responds of HUIS 'T KLAVERTJE VIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS 'T KLAVERTJE VIER. Laat een reactie achter voor HUIS 'T KLAVERTJE VIER. HUIS 'T KLAVERTJE VIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS 'T KLAVERTJE VIER. Leave a respond for HUIS 'T KLAVERTJE VIER. HUIS 'T KLAVERTJE VIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS 'T KLAVERTJE VIER op de google maps. Adres en contacten HUIS 'T KLAVERTJE VIER
Location of HUIS 'T KLAVERTJE VIER on the google maps. Address and contacts of HUIS 'T KLAVERTJE VIER

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS 'T KLAVERTJE VIER HUIS 'T KLAVERTJE VIER: Talmasse M | BORMET - BAM | MARNIC DE VUYST | Sade | KON. K.C. MINERVA

Other related companies as HUIS 'T KLAVERTJE VIER: Talmasse M | BORMET - BAM | MARNIC DE VUYST | Sade | KON. K.C. MINERVA

HUIS 'T KLAVERTJE VIER is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS 'T KLAVERTJE VIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01386444091. Het bedrijf HUIS 'T KLAVERTJE VIER bevindt zich op het adres: ANTWERPSE STEENWEG 78; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS 'T KLAVERTJE VIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS 'T KLAVERTJE VIER is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS 'T KLAVERTJE VIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS 'T KLAVERTJE VIER, openstaande posities, locatie van HUIS 'T KLAVERTJE VIER op de kaart.

HUIS 'T KLAVERTJE VIER is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS 'T KLAVERTJE VIER, company assigned to the tax number BE01386444091. The company HUIS 'T KLAVERTJE VIER is located at the address: ANTWERPSE STEENWEG 78; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS 'T KLAVERTJE VIER were not found.
The main activity of HUIS 'T KLAVERTJE VIER is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS 'T KLAVERTJE VIER is not available. You also can look at reviews of HUIS 'T KLAVERTJE VIER, open positions, location of HUIS 'T KLAVERTJE VIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS 'T KLAVERTJE VIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS 'T KLAVERTJE VIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS 'T KLAVERTJE VIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS 'T KLAVERTJE VIER, employees, financial statistics.