HUIS 'T CURSIEFJE

Contactgegevens HUIS 'T CURSIEFJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS 'T CURSIEFJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS 'T CURSIEFJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 76; 8570; ANZEGEM, België

Telefoon (phone): 56681589 (+32-56681589) 56681589 (+32-56681589)

Fax (fax): +32 (15) 575-77-63 +32 (15) 575-77-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS 'T CURSIEFJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS 'T CURSIEFJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS 'T CURSIEFJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS 'T CURSIEFJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS 'T CURSIEFJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS 'T CURSIEFJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS 'T CURSIEFJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS 'T CURSIEFJE
Products information HUIS 'T CURSIEFJE

BTW identificatienummer (tax): BE06903228759
Ondernemingsnummer: 4176147460
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in HUIS 'T CURSIEFJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS 'T CURSIEFJE
(Get full report from official database of BE for HUIS 'T CURSIEFJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS 'T CURSIEFJE
Addition kinds of activities for HUIS 'T CURSIEFJE

0179. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
249915. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
275201. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
371400. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
23950201. Kunstgoederen voor borduren, gestempeld: aangekochte materialen | Art goods for embroidering, stamped: purchased materials
25910102. Schaduw trekt, raam | Shade pulls, window
35599900. Speciale industriële machines, nec, nec | Special industry machinery, nec, nec
38430213. Wax, tandheelkunde | Wax, dental
39310303. Vijfen en delen | Fifes and parts

Werken bij HUIS 'T CURSIEFJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS 'T CURSIEFJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS 'T CURSIEFJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS 'T CURSIEFJE. Looking for open vacancies in other companies

 • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

 • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

 • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Mariakerke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

 • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DE BABBELUTE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

 • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: COMPLEMENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

 • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

 • kelners (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: GRAND CAFE

  Type: Werfreserve

  Bediening

Zoek naar antwoorden van HUIS 'T CURSIEFJE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS 'T CURSIEFJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS 'T CURSIEFJE. Laat een reactie achter voor HUIS 'T CURSIEFJE. HUIS 'T CURSIEFJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS 'T CURSIEFJE. Leave a respond for HUIS 'T CURSIEFJE. HUIS 'T CURSIEFJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS 'T CURSIEFJE op de google maps. Adres en contacten HUIS 'T CURSIEFJE
Location of HUIS 'T CURSIEFJE on the google maps. Address and contacts of HUIS 'T CURSIEFJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS 'T CURSIEFJE HUIS 'T CURSIEFJE: STERCKX NV | FRANCIS GOOSSENS | GARAGE HESSEL | PHARMACIES DE GARDE | BAILLEUL ROGER M.

Other related companies as HUIS 'T CURSIEFJE: STERCKX NV | FRANCIS GOOSSENS | GARAGE HESSEL | PHARMACIES DE GARDE | BAILLEUL ROGER M.

HUIS 'T CURSIEFJE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS 'T CURSIEFJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06903228759. Het bedrijf HUIS 'T CURSIEFJE bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 76; 8570; ANZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS 'T CURSIEFJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS 'T CURSIEFJE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS 'T CURSIEFJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS 'T CURSIEFJE, openstaande posities, locatie van HUIS 'T CURSIEFJE op de kaart.

HUIS 'T CURSIEFJE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS 'T CURSIEFJE, company assigned to the tax number BE06903228759. The company HUIS 'T CURSIEFJE is located at the address: KERKSTRAAT 76; 8570; ANZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS 'T CURSIEFJE were not found.
The main activity of HUIS 'T CURSIEFJE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS 'T CURSIEFJE is not available. You also can look at reviews of HUIS 'T CURSIEFJE, open positions, location of HUIS 'T CURSIEFJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS 'T CURSIEFJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS 'T CURSIEFJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS 'T CURSIEFJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS 'T CURSIEFJE, employees, financial statistics.