HUIS 'T BOEKSKEN

Contactgegevens HUIS 'T BOEKSKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS 'T BOEKSKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS 'T BOEKSKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRIJGSBAAN 108; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37713143 (+32-37713143) 37713143 (+32-37713143)

Fax (fax): +32 (83) 656-12-25 +32 (83) 656-12-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS 'T BOEKSKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS 'T BOEKSKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS 'T BOEKSKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS 'T BOEKSKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS 'T BOEKSKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS 'T BOEKSKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS 'T BOEKSKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS 'T BOEKSKEN
Products information HUIS 'T BOEKSKEN

BTW identificatienummer (tax): BE07865356445
Ondernemingsnummer: 4952606201
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in HUIS 'T BOEKSKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS 'T BOEKSKEN
(Get full report from official database of BE for HUIS 'T BOEKSKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS 'T BOEKSKEN
Addition kinds of activities for HUIS 'T BOEKSKEN

369199. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
28420100. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
32639900. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
34420204. Luiken, deur of raam: metaal | Shutters, door or window: metal
50990700. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
67999904. Venture capital bedrijven | Venture capital companies
73840202. Filmverwerkings- en afwerkingslaboratorium | Film processing and finishing laboratory
75399904. Machinebouw, auto | Machine shop, automotive

Werken bij HUIS 'T BOEKSKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS 'T BOEKSKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS 'T BOEKSKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS 'T BOEKSKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

 • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

 • Arbeider dagwerk: Medewerker montage (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de vervaardiging van waterzuiveringsinstallaties zijn we op zoek naar een medewerker voor de montage! Jouw takenpakket : Machinaal verzagen van PVC-U Machinaal indraaien van bouten Montage van PVC-U materiaal Lijmen en ontvetten Plaatsen draadgoten

 • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

 • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

 • TIG lassers (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

 • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

 • Huishoudhulp Wortegem-Petegem 15u (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Dagelijks huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdag, woensdag, vrijdag UREN BESPREEKBAAR

 • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

 • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

 • Snoeier Tuinaanleg (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: TUINEN PERREMAN

  Type: Vaste Job

  Je voert het tuinonderhoud uit voor zowel particuliere als professionele klanten. - Snoeien van bomen, planten,... - Maaien van gazon - Onkruidvrij maken van verhardingen - ...

 • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

Zoek naar antwoorden van HUIS 'T BOEKSKEN in sociale netwerken
Look for responds of HUIS 'T BOEKSKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS 'T BOEKSKEN. Laat een reactie achter voor HUIS 'T BOEKSKEN. HUIS 'T BOEKSKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS 'T BOEKSKEN. Leave a respond for HUIS 'T BOEKSKEN. HUIS 'T BOEKSKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS 'T BOEKSKEN op de google maps. Adres en contacten HUIS 'T BOEKSKEN
Location of HUIS 'T BOEKSKEN on the google maps. Address and contacts of HUIS 'T BOEKSKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS 'T BOEKSKEN HUIS 'T BOEKSKEN: GARAGE MICHAUX | ROSA OBELERO | Lac + SPRL | VRIJE KLEUTERSCHOOL | D.C.S.

Other related companies as HUIS 'T BOEKSKEN: GARAGE MICHAUX | ROSA OBELERO | Lac + SPRL | VRIJE KLEUTERSCHOOL | D.C.S.

HUIS 'T BOEKSKEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS 'T BOEKSKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865356445. Het bedrijf HUIS 'T BOEKSKEN bevindt zich op het adres: KRIJGSBAAN 108; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS 'T BOEKSKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS 'T BOEKSKEN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS 'T BOEKSKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS 'T BOEKSKEN, openstaande posities, locatie van HUIS 'T BOEKSKEN op de kaart.

HUIS 'T BOEKSKEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS 'T BOEKSKEN, company assigned to the tax number BE07865356445. The company HUIS 'T BOEKSKEN is located at the address: KRIJGSBAAN 108; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS 'T BOEKSKEN were not found.
The main activity of HUIS 'T BOEKSKEN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS 'T BOEKSKEN is not available. You also can look at reviews of HUIS 'T BOEKSKEN, open positions, location of HUIS 'T BOEKSKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS 'T BOEKSKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS 'T BOEKSKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS 'T BOEKSKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS 'T BOEKSKEN, employees, financial statistics.