GIORGO CARAPAPAZOGLOU

Contactgegevens GIORGO CARAPAPAZOGLOU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIORGO CARAPAPAZOGLOU: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIORGO CARAPAPAZOGLOU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAURICE VAN ROLLEGHEMSTR 66; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24790419 (+32-24790419) 24790419 (+32-24790419)

Fax (fax): +32 (83) 191-50-85 +32 (83) 191-50-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIORGO CARAPAPAZOGLOU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIORGO CARAPAPAZOGLOU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIORGO CARAPAPAZOGLOU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIORGO CARAPAPAZOGLOU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIORGO CARAPAPAZOGLOU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIORGO CARAPAPAZOGLOU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIORGO CARAPAPAZOGLOU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIORGO CARAPAPAZOGLOU
Products information GIORGO CARAPAPAZOGLOU

BTW identificatienummer (tax): BE05049011230
Ondernemingsnummer: 2173614501
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in GIORGO CARAPAPAZOGLOU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIORGO CARAPAPAZOGLOU
(Get full report from official database of BE for GIORGO CARAPAPAZOGLOU)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIORGO CARAPAPAZOGLOU
Addition kinds of activities for GIORGO CARAPAPAZOGLOU

502101. Kantoor- en openbare bouwmeubilair | Office and public building furniture
26550207. Drums, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Drums, fiber: made from purchased material
33560101. Lood- en loodlegeringen, pijpen, platen, vormen, enz. | Lead and lead alloy bars, pipe, plates, shapes, etc.
34840102. Machine pistolen of machine pistool delen, 30 mm. | Machine guns or machine gun parts, 30 mm. and below
36219907. Timing motoren, synchroon, elektrisch | Timing motors, synchronous, electric
44939900. Jachthavens, nec | Marinas, nec
50650407. zenders | Transmitters

Werken bij GIORGO CARAPAPAZOGLOU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIORGO CARAPAPAZOGLOU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIORGO CARAPAPAZOGLOU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIORGO CARAPAPAZOGLOU. Looking for open vacancies in other companies

 • Varkensklasseerder (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen het team van de klasseerders (3 personen) sta je in voor: * Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). * Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. * Je kunt tevens ingeschakeld worden bij het klaarmaken van de bestellingen en de administratie van de logistieke organisatie.

 • TUINARBEIDER (OTEGEM)

  Regio: OTEGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

 • Aankoper - Stad Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

 • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENT: Inpakker webshop (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: APOTHEEK VAN HOOF

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar een inpakker dewelke vanaf 24/09 wekelijks op maandag,dinsdag en donderdag kan komen inpakken.

 • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

 • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CRESCENDO

  Type: Vaste Job

  Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

 • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

 • Junior Facility Coördinator (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FREESTONE

  Type: Vaste Job

  • Je volgt van A tot Z facilitaire projecten op met betrekking tot de schoonmaak, catering, inrichting en gebouwenbeheer • De afdeling Facility is in volle evolutie: je denkt actief mee over de optimalisatie van deze nieuwe structuur • Je staat in voor het contacteren van mogelijke leveranciers en het beoordelen van offertes • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de contracten via het FMIS-systeem • Communicatie met interne en externe partners • Aanvragen/follow-up/verwerken van alle facility gerelateerde documentatie en administratie

 • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EVIDEL

  Type: Vaste Job

  Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

 • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van GIORGO CARAPAPAZOGLOU in sociale netwerken
Look for responds of GIORGO CARAPAPAZOGLOU in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIORGO CARAPAPAZOGLOU. Laat een reactie achter voor GIORGO CARAPAPAZOGLOU. GIORGO CARAPAPAZOGLOU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIORGO CARAPAPAZOGLOU. Leave a respond for GIORGO CARAPAPAZOGLOU. GIORGO CARAPAPAZOGLOU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIORGO CARAPAPAZOGLOU op de google maps. Adres en contacten GIORGO CARAPAPAZOGLOU
Location of GIORGO CARAPAPAZOGLOU on the google maps. Address and contacts of GIORGO CARAPAPAZOGLOU

Andere gerelateerde bedrijven als come GIORGO CARAPAPAZOGLOU GIORGO CARAPAPAZOGLOU: Van Damme NV | CARDY-AMBIORIX NV | J MONFORT | Toumson Informatique & Telecommunication | JEAN-PIERRE REICHEL

Other related companies as GIORGO CARAPAPAZOGLOU: Van Damme NV | CARDY-AMBIORIX NV | J MONFORT | Toumson Informatique & Telecommunication | JEAN-PIERRE REICHEL

GIORGO CARAPAPAZOGLOU is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GIORGO CARAPAPAZOGLOU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05049011230. Het bedrijf GIORGO CARAPAPAZOGLOU bevindt zich op het adres: MAURICE VAN ROLLEGHEMSTR 66; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in GIORGO CARAPAPAZOGLOU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GIORGO CARAPAPAZOGLOU is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIORGO CARAPAPAZOGLOU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIORGO CARAPAPAZOGLOU, openstaande posities, locatie van GIORGO CARAPAPAZOGLOU op de kaart.

GIORGO CARAPAPAZOGLOU is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is GIORGO CARAPAPAZOGLOU, company assigned to the tax number BE05049011230. The company GIORGO CARAPAPAZOGLOU is located at the address: MAURICE VAN ROLLEGHEMSTR 66; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in GIORGO CARAPAPAZOGLOU were not found.
The main activity of GIORGO CARAPAPAZOGLOU is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GIORGO CARAPAPAZOGLOU is not available. You also can look at reviews of GIORGO CARAPAPAZOGLOU, open positions, location of GIORGO CARAPAPAZOGLOU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIORGO CARAPAPAZOGLOU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIORGO CARAPAPAZOGLOU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIORGO CARAPAPAZOGLOU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIORGO CARAPAPAZOGLOU, employees, financial statistics.