GILBERT PLETINCK

Contactgegevens GILBERT PLETINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERT PLETINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERT PLETINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLEESHOUWERSSTRAAT 9; 9112; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37725854 (+32-37725854) 37725854 (+32-37725854)

Fax (fax): +32 (86) 957-51-95 +32 (86) 957-51-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERT PLETINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERT PLETINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERT PLETINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERT PLETINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERT PLETINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERT PLETINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERT PLETINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERT PLETINCK
Products information GILBERT PLETINCK

BTW identificatienummer (tax): BE04798522949
Ondernemingsnummer: 9499298095
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in GILBERT PLETINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERT PLETINCK
(Get full report from official database of BE for GILBERT PLETINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERT PLETINCK
Addition kinds of activities for GILBERT PLETINCK

342901. Meubels, bouwers en andere huishoudelijke apparatuur | Furniture, builders' and other household hardware
361302. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
12220000. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
32720701. Ashlar, gegoten steen | Ashlar, cast stone
37280210. Roto-bladen voor helikopters | Roto-blades for helicopters
51999907. Candy maken van goederen en benodigdheden | Candy making goods and supplies
72110000. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
73891407. Merchandise liquidators | Merchandise liquidators
95110202. Afvalbeheer programma administratie, overheid | Waste management program administration, government

Werken bij GILBERT PLETINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERT PLETINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERT PLETINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERT PLETINCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

 • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

 • TIG LASSER (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

 • Thuishulp (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

 • Operator stansmachines | 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een drukkerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vouwmachines. Jouw takenpakket bestaat uit: Aanvoer van grondstoffen aan de stansmachine Instellen van de machine Controles uitvoeren tijdens de productie Basisonderhoud uitvoeren

 • jobstudent (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

 • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

 • Young Potentials Sales (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: JET IMPORT

  Type: Vaste Job

  Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

 • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

 • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

 • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

Zoek naar antwoorden van GILBERT PLETINCK in sociale netwerken
Look for responds of GILBERT PLETINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERT PLETINCK. Laat een reactie achter voor GILBERT PLETINCK. GILBERT PLETINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERT PLETINCK. Leave a respond for GILBERT PLETINCK. GILBERT PLETINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERT PLETINCK op de google maps. Adres en contacten GILBERT PLETINCK
Location of GILBERT PLETINCK on the google maps. Address and contacts of GILBERT PLETINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERT PLETINCK GILBERT PLETINCK: LANDGRAAF KLEDINGPALEIS | BEHEYT A KRIAL | BEST-SELLERS | Vercruysse C | VERELST R

Other related companies as GILBERT PLETINCK: LANDGRAAF KLEDINGPALEIS | BEHEYT A KRIAL | BEST-SELLERS | Vercruysse C | VERELST R

GILBERT PLETINCK is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERT PLETINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04798522949. Het bedrijf GILBERT PLETINCK bevindt zich op het adres: VLEESHOUWERSSTRAAT 9; 9112; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in GILBERT PLETINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GILBERT PLETINCK is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERT PLETINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERT PLETINCK, openstaande posities, locatie van GILBERT PLETINCK op de kaart.

GILBERT PLETINCK is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILBERT PLETINCK, company assigned to the tax number BE04798522949. The company GILBERT PLETINCK is located at the address: VLEESHOUWERSSTRAAT 9; 9112; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in GILBERT PLETINCK were not found.
The main activity of GILBERT PLETINCK is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERT PLETINCK is not available. You also can look at reviews of GILBERT PLETINCK, open positions, location of GILBERT PLETINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERT PLETINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERT PLETINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERT PLETINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERT PLETINCK, employees, financial statistics.