GENEVIEVE GILTAIX

Contactgegevens GENEVIEVE GILTAIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENEVIEVE GILTAIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENEVIEVE GILTAIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES AWIRS 172; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 42752060 (+32-42752060) 42752060 (+32-42752060)

Fax (fax): +32 (50) 741-90-94 +32 (50) 741-90-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENEVIEVE GILTAIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENEVIEVE GILTAIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENEVIEVE GILTAIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENEVIEVE GILTAIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENEVIEVE GILTAIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENEVIEVE GILTAIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENEVIEVE GILTAIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENEVIEVE GILTAIX
Products information GENEVIEVE GILTAIX

BTW identificatienummer (tax): BE04291229248
Ondernemingsnummer: 3473571777
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in GENEVIEVE GILTAIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENEVIEVE GILTAIX
(Get full report from official database of BE for GENEVIEVE GILTAIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENEVIEVE GILTAIX
Addition kinds of activities for GENEVIEVE GILTAIX

281909. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
20230000. Droge, gecondenseerde en verdampte zuivelproducten | Dry, condensed and evaporated dairy products
23940102. Canopies, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Canopies, fabric: made from purchased materials
26210200. Parchment, securites en bankbiljetten | Parchment, securites, and bank note papers
27590401. Tijdschriften: drukwerk, nsk | Magazines: printing, nsk
28139906. Neon | Neon
50940103. Edelmetaalfabrieken | Precious metal mill shapes
76990502. Motor reparatie en vervanging, niet-automotive | Engine repair and replacement, non-automotive

Werken bij GENEVIEVE GILTAIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENEVIEVE GILTAIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENEVIEVE GILTAIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENEVIEVE GILTAIX. Looking for open vacancies in other companies

 • Facility medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

 • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

 • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

 • CHAUFFEUR CE INTERNATIONAAL M/V (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een ce rijbewijs en bij voorkeur ervaring Je kan fysiek werk aan (laden en lossen van de vrachtwagens) Je bent bereid om uit te slapen van maandag tot vrijdag Je hebt een basiskennis Frans

 • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

 • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

 • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

  Regio: WESTKAPELLE

  Bedrijf: MC DONALDS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

 • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: GLI AMICI

  Type: Studentenjob

  Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

 • VERTALER NEDERLANDS FRANS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: PRAXIS BVBA

  Type: Studentenjob

  Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Frans (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

 • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

 • Foreman (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

 • Logopedist(e) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: DECAT SOFIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

Zoek naar antwoorden van GENEVIEVE GILTAIX in sociale netwerken
Look for responds of GENEVIEVE GILTAIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENEVIEVE GILTAIX. Laat een reactie achter voor GENEVIEVE GILTAIX. GENEVIEVE GILTAIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENEVIEVE GILTAIX. Leave a respond for GENEVIEVE GILTAIX. GENEVIEVE GILTAIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENEVIEVE GILTAIX op de google maps. Adres en contacten GENEVIEVE GILTAIX
Location of GENEVIEVE GILTAIX on the google maps. Address and contacts of GENEVIEVE GILTAIX

Andere gerelateerde bedrijven als come GENEVIEVE GILTAIX GENEVIEVE GILTAIX: FLTRANSPORT TAILLIE NV | ANNA TARANTO | Ouwerx V | UNIVERSIT? DE LI?GE | HET GEZONDHEIDSWINKELTJE

Other related companies as GENEVIEVE GILTAIX: FLTRANSPORT TAILLIE NV | ANNA TARANTO | Ouwerx V | UNIVERSIT? DE LI?GE | HET GEZONDHEIDSWINKELTJE

GENEVIEVE GILTAIX is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENEVIEVE GILTAIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04291229248. Het bedrijf GENEVIEVE GILTAIX bevindt zich op het adres: RUE DES AWIRS 172; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in GENEVIEVE GILTAIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GENEVIEVE GILTAIX is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENEVIEVE GILTAIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENEVIEVE GILTAIX, openstaande posities, locatie van GENEVIEVE GILTAIX op de kaart.

GENEVIEVE GILTAIX is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENEVIEVE GILTAIX, company assigned to the tax number BE04291229248. The company GENEVIEVE GILTAIX is located at the address: RUE DES AWIRS 172; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in GENEVIEVE GILTAIX were not found.
The main activity of GENEVIEVE GILTAIX is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GENEVIEVE GILTAIX is not available. You also can look at reviews of GENEVIEVE GILTAIX, open positions, location of GENEVIEVE GILTAIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENEVIEVE GILTAIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENEVIEVE GILTAIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENEVIEVE GILTAIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENEVIEVE GILTAIX, employees, financial statistics.