GANDA BOOKSHOP

Particuliere bedrijvenLegale diensten • GANDA BOOKSHOP
Private companiesLegal Services • GANDA BOOKSHOP

Contactgegevens GANDA BOOKSHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GANDA BOOKSHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

GANDA BOOKSHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 218; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92318251 (+32-92318251) 92318251 (+32-92318251)

Fax (fax): +32 (59) 161-84-41 +32 (59) 161-84-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GANDA BOOKSHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GANDA BOOKSHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GANDA BOOKSHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GANDA BOOKSHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GANDA BOOKSHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GANDA BOOKSHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GANDA BOOKSHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GANDA BOOKSHOP
Products information GANDA BOOKSHOP

BTW identificatienummer (tax): BE04609558105
Ondernemingsnummer: 7288848876
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in GANDA BOOKSHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GANDA BOOKSHOP
(Get full report from official database of BE for GANDA BOOKSHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor GANDA BOOKSHOP
Addition kinds of activities for GANDA BOOKSHOP

483200. Radiostations | Radio broadcasting stations
17990608. Verf en behang strippen | Paint and wallpaper stripping
28190205. Hydrocyaanzuur | Hydrocyanic acid
35480105. Weerstand lasers, elektrisch | Resistance welders, electric
36639908. Ontvanger-zendereenheden (zendontvanger) | Receiver-transmitter units (transceiver)
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad
82110401. School voor lichamelijk gehandicapten, n.w. | School for physically handicapped, nec

Werken bij GANDA BOOKSHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GANDA BOOKSHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GANDA BOOKSHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GANDA BOOKSHOP. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker onderhoud (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Garage gelegen te sint-truiden, zijn we op zoek naar een schoonmaker. Je taken pakket is: onderhoud van de kantoren en de sanitaire ruimtes. Wil je graag in een functie als schoonmaker werken en je wil graag 4 uren per week deze job uitvoeren, solliciteer dan meteen!

 • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

  Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

 • Keukenplaatser (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker dienst na verkoop.

 • Teamleader (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

 • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student bakkerij (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

 • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

 • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: YOUNG CHARLY

  Type: Vaste Job

  · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

 • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

Zoek naar antwoorden van GANDA BOOKSHOP in sociale netwerken
Look for responds of GANDA BOOKSHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor GANDA BOOKSHOP. Laat een reactie achter voor GANDA BOOKSHOP. GANDA BOOKSHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GANDA BOOKSHOP. Leave a respond for GANDA BOOKSHOP. GANDA BOOKSHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GANDA BOOKSHOP op de google maps. Adres en contacten GANDA BOOKSHOP
Location of GANDA BOOKSHOP on the google maps. Address and contacts of GANDA BOOKSHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come GANDA BOOKSHOP GANDA BOOKSHOP: LOUVERS BELGIUM COMPANY SA | V.C. SMASH BERTEM | M.n.M. SPRL | BRICO | TOPTOURS (SUNBUS-SNOWBUS)

Other related companies as GANDA BOOKSHOP: LOUVERS BELGIUM COMPANY SA | V.C. SMASH BERTEM | M.n.M. SPRL | BRICO | TOPTOURS (SUNBUS-SNOWBUS)

GANDA BOOKSHOP is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GANDA BOOKSHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04609558105. Het bedrijf GANDA BOOKSHOP bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 218; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in GANDA BOOKSHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GANDA BOOKSHOP is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GANDA BOOKSHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GANDA BOOKSHOP, openstaande posities, locatie van GANDA BOOKSHOP op de kaart.

GANDA BOOKSHOP is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is GANDA BOOKSHOP, company assigned to the tax number BE04609558105. The company GANDA BOOKSHOP is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 218; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in GANDA BOOKSHOP were not found.
The main activity of GANDA BOOKSHOP is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GANDA BOOKSHOP is not available. You also can look at reviews of GANDA BOOKSHOP, open positions, location of GANDA BOOKSHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GANDA BOOKSHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GANDA BOOKSHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GANDA BOOKSHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GANDA BOOKSHOP, employees, financial statistics.