ERIC RIGAUX

Contactgegevens ERIC RIGAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC RIGAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC RIGAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISHOUTEMSESTEENWEG 52; 9750; ZINGEM, België

Telefoon (phone): 93842618 (+32-93842618) 93842618 (+32-93842618)

Fax (fax): +32 (60) 221-62-26 +32 (60) 221-62-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC RIGAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC RIGAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC RIGAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC RIGAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC RIGAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC RIGAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC RIGAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC RIGAUX
Products information ERIC RIGAUX

BTW identificatienummer (tax): BE07303680419
Ondernemingsnummer: 6793640136
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 758,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ERIC RIGAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC RIGAUX
(Get full report from official database of BE for ERIC RIGAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC RIGAUX
Addition kinds of activities for ERIC RIGAUX

308100. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
371300. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
10990502. Titaniferous-magnetiet mijnbouw | Titaniferous-magnetite mining
16230102. Bouw van aardgas compressor station | Natural gas compressor station construction
22110904. broek van moleskin | Moleskins
23860000. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
36430301. Caps en stekkers, elektrisch: bijlage | Caps and plugs, electric: attachment
56410000. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores

Werken bij ERIC RIGAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC RIGAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC RIGAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC RIGAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • ELECTRICIENS (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

 • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

 • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

 • Mechanieker atelier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

 • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: PROXY DELHAIZE

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

 • Autofans gezocht! (STUDENT) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Studentenjob

  Ben jij een autofan? Prijs je graag wagens aan? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor een nieuwe actie omtrent de volkswagen T-Roc is onze klant op zoek naar gemotiveerde studenten die potentiële klanten wil contacteren om een testrit te boeken. Ontwikkel je communicatieve en commerciële vaardigheden door mee te werken aan dit project!

 • Student telefonie (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

 • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

 • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

Zoek naar antwoorden van ERIC RIGAUX in sociale netwerken
Look for responds of ERIC RIGAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC RIGAUX. Laat een reactie achter voor ERIC RIGAUX. ERIC RIGAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC RIGAUX. Leave a respond for ERIC RIGAUX. ERIC RIGAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC RIGAUX op de google maps. Adres en contacten ERIC RIGAUX
Location of ERIC RIGAUX on the google maps. Address and contacts of ERIC RIGAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC RIGAUX ERIC RIGAUX: HILDE EMBRECHTS | DESOT YVES-KEY SOUND | J.M. REMI | Maesschalk Anne | BIPASS

Other related companies as ERIC RIGAUX: HILDE EMBRECHTS | DESOT YVES-KEY SOUND | J.M. REMI | Maesschalk Anne | BIPASS

ERIC RIGAUX is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC RIGAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07303680419. Het bedrijf ERIC RIGAUX bevindt zich op het adres: KRUISHOUTEMSESTEENWEG 52; 9750; ZINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 758,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in ERIC RIGAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC RIGAUX is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC RIGAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC RIGAUX, openstaande posities, locatie van ERIC RIGAUX op de kaart.

ERIC RIGAUX is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC RIGAUX, company assigned to the tax number BE07303680419. The company ERIC RIGAUX is located at the address: KRUISHOUTEMSESTEENWEG 52; 9750; ZINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 758,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in ERIC RIGAUX were not found.
The main activity of ERIC RIGAUX is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC RIGAUX is not available. You also can look at reviews of ERIC RIGAUX, open positions, location of ERIC RIGAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC RIGAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC RIGAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC RIGAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC RIGAUX, employees, financial statistics.