BIPASS

Contactgegevens BIPASS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIPASS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIPASS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD II LAAN 99; 1060; SINT-JANS-MOLENBEEK, België

Telefoon (phone): 24262949 (+32-24262949) 24262949 (+32-24262949)

Fax (fax): +32 (2) 608-64-45 +32 (2) 608-64-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIPASS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIPASS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIPASS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIPASS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIPASS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIPASS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIPASS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIPASS
Products information BIPASS

BTW identificatienummer (tax): BE09133728027
Ondernemingsnummer: 1292510986
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.

Product categorie (product category): Fujitsu Siemens. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIPASS
(Get full report from official database of BE for BIPASS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIPASS
Addition kinds of activities for BIPASS

072100. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
229902. Felts en viltproducten | Felts and felt products
09130100. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
28420501. Stofzachters | Fabric softeners
35770400. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
37280504. Tow targets | Tow targets
51590202. paarden | Horses
51691100. Industriële zouten en poetsmiddelen | Industrial salts and polishes
59991200. Zwembaden, hot tubs, en sauna apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, hot tubs, and sauna equipment and supplies
75199900. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec

Werken bij BIPASS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIPASS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIPASS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIPASS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Jobstudenten wasserij Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op de reine zone en kan tewerkgesteld worden op verschillende afdelingen: - Lakens doorheen een mangel begeleiden - Gewassen tenues op kapstokken hangen - Etc.

  • Studenten productiemedewerker M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Halle zoeken wij studenten M/V voor in de productie.

  • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

    Type: Studentenjob

    Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Keukenadviseur (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: STEVENS MEUBEL

    Type: Vaste Job

    Advies, verkoop en opmetingen ter plaatse bij de klant. Opvolging van de dossiers.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

  • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

    Regio: WOUMEN

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

Zoek naar antwoorden van BIPASS in sociale netwerken
Look for responds of BIPASS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIPASS. Laat een reactie achter voor BIPASS. BIPASS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIPASS. Leave a respond for BIPASS. BIPASS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIPASS op de google maps. Adres en contacten BIPASS
Location of BIPASS on the google maps. Address and contacts of BIPASS

Andere gerelateerde bedrijven als come BIPASS BIPASS: FLR.A.-COMPANY BVBA | Bihain Henri | JOZEF DELEPIERRE | GUY DUFRENE | Creemers Michel

Other related companies as BIPASS: FLR.A.-COMPANY BVBA | Bihain Henri | JOZEF DELEPIERRE | GUY DUFRENE | Creemers Michel

BIPASS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIPASS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09133728027. Het bedrijf BIPASS bevindt zich op het adres: LEOPOLD II LAAN 99; 1060; SINT-JANS-MOLENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fujitsu Siemens. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van BIPASS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIPASS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIPASS, openstaande posities, locatie van BIPASS op de kaart.

BIPASS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIPASS, company assigned to the tax number BE09133728027. The company BIPASS is located at the address: LEOPOLD II LAAN 99; 1060; SINT-JANS-MOLENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fujitsu Siemens. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
The main activity of BIPASS is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BIPASS is not available. You also can look at reviews of BIPASS, open positions, location of BIPASS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIPASS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIPASS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIPASS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIPASS, employees, financial statistics.