DIRK KINDS

Contactgegevens DIRK KINDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK KINDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK KINDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOT-BRITTANNIELAAN 96; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92251292 (+32-92251292) 92251292 (+32-92251292)

Fax (fax): +32 (11) 789-81-32 +32 (11) 789-81-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK KINDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK KINDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK KINDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK KINDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK KINDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK KINDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK KINDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK KINDS
Products information DIRK KINDS

BTW identificatienummer (tax): BE01460052490
Ondernemingsnummer: 6930969238
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DIRK KINDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK KINDS
(Get full report from official database of BE for DIRK KINDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK KINDS
Addition kinds of activities for DIRK KINDS

327208. Monumenten en graftekenaars, behalve terrazo | Monuments and grave markers, except terrazo
01759910. Prune Orchard | Prune orchard
20370104. Groenten, snelvries & koude verpakking, excl. | Vegetables, quick frozen & cold pack, excl. potato products
26210302. Vloeipapier | Blotting paper
36210112. Rotorbeugels of behuizingen | Rotor retainers or housings

Werken bij DIRK KINDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK KINDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK KINDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK KINDS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop - bediende/verkoper DREAMLAND Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf eind september/begin oktober

 • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

 • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

 • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

 • Customer service inbound (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

 • Poetshulp met dienstencheques (M/V) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal instaan voor het onderhoud en eventueel het strijken bij verschillende klanten regio Sint-Truiden, Borgloon, Zoutleeuw, Tienen,...

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Studentenjob

  Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

 • Jobstudent Administratie en Klassement - regio Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit bedrijf is gelegen in Merelbeke en is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je zal instaan voor het klassement en het archief; Daarnaast bied je algemene administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Vaste Job

  Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een leidinginspecteur / luchtdichtheidsproeven; Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen;

Zoek naar antwoorden van DIRK KINDS in sociale netwerken
Look for responds of DIRK KINDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK KINDS. Laat een reactie achter voor DIRK KINDS. DIRK KINDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK KINDS. Leave a respond for DIRK KINDS. DIRK KINDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK KINDS op de google maps. Adres en contacten DIRK KINDS
Location of DIRK KINDS on the google maps. Address and contacts of DIRK KINDS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK KINDS DIRK KINDS: ADVIESBURO GOELEN | VELKENEERS H | CONSULTATION NOURRISSONS | HEFTRUCK CENTRALE | AALBRECHT/BUROCENTER

Other related companies as DIRK KINDS: ADVIESBURO GOELEN | VELKENEERS H | CONSULTATION NOURRISSONS | HEFTRUCK CENTRALE | AALBRECHT/BUROCENTER

DIRK KINDS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK KINDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01460052490. Het bedrijf DIRK KINDS bevindt zich op het adres: GROOT-BRITTANNIELAAN 96; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 102,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DIRK KINDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIRK KINDS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK KINDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK KINDS, openstaande posities, locatie van DIRK KINDS op de kaart.

DIRK KINDS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK KINDS, company assigned to the tax number BE01460052490. The company DIRK KINDS is located at the address: GROOT-BRITTANNIELAAN 96; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 102,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DIRK KINDS were not found.
The main activity of DIRK KINDS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK KINDS is not available. You also can look at reviews of DIRK KINDS, open positions, location of DIRK KINDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK KINDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK KINDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK KINDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK KINDS, employees, financial statistics.