DIFFUSION DE LA PRESSE

Contactgegevens DIFFUSION DE LA PRESSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIFFUSION DE LA PRESSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIFFUSION DE LA PRESSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VANDERKINDERESTRAAT 323; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23432505 (+32-23432505) 23432505 (+32-23432505)

Fax (fax): +32 (4) 254-49-98 +32 (4) 254-49-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIFFUSION DE LA PRESSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIFFUSION DE LA PRESSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIFFUSION DE LA PRESSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIFFUSION DE LA PRESSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIFFUSION DE LA PRESSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIFFUSION DE LA PRESSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIFFUSION DE LA PRESSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIFFUSION DE LA PRESSE
Products information DIFFUSION DE LA PRESSE

BTW identificatienummer (tax): BE09534179687
Ondernemingsnummer: 3910003662
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DIFFUSION DE LA PRESSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIFFUSION DE LA PRESSE
(Get full report from official database of BE for DIFFUSION DE LA PRESSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIFFUSION DE LA PRESSE
Addition kinds of activities for DIFFUSION DE LA PRESSE

365100. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
20239911. Milkshake mix | Milkshake mix
23870000. Kleding riemen | Apparel belts
35110200. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
37310103. Brandboten, gebouw en reparatie | Fireboats, building and repairing
39440000. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
51120402. Gegevensverwerking benodigdheden | Data processing supplies
58120206. Zitdrankje | Soft drink stand
79220402. Radio producenten | Radio producers

Werken bij DIFFUSION DE LA PRESSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIFFUSION DE LA PRESSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIFFUSION DE LA PRESSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIFFUSION DE LA PRESSE. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC Operator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

 • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

 • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

 • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

 • Huishoudhulp (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Dienstenchequebaan

  Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

 • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 2THACT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

Zoek naar antwoorden van DIFFUSION DE LA PRESSE in sociale netwerken
Look for responds of DIFFUSION DE LA PRESSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIFFUSION DE LA PRESSE. Laat een reactie achter voor DIFFUSION DE LA PRESSE. DIFFUSION DE LA PRESSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIFFUSION DE LA PRESSE. Leave a respond for DIFFUSION DE LA PRESSE. DIFFUSION DE LA PRESSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIFFUSION DE LA PRESSE op de google maps. Adres en contacten DIFFUSION DE LA PRESSE
Location of DIFFUSION DE LA PRESSE on the google maps. Address and contacts of DIFFUSION DE LA PRESSE

Andere gerelateerde bedrijven als come DIFFUSION DE LA PRESSE DIFFUSION DE LA PRESSE: MUTUALITE SOCIALISTE | Hollay R | Van Roy L | STADSBADER NICOLAS | KOEN SCHEPENS

Other related companies as DIFFUSION DE LA PRESSE: MUTUALITE SOCIALISTE | Hollay R | Van Roy L | STADSBADER NICOLAS | KOEN SCHEPENS

DIFFUSION DE LA PRESSE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIFFUSION DE LA PRESSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09534179687. Het bedrijf DIFFUSION DE LA PRESSE bevindt zich op het adres: VANDERKINDERESTRAAT 323; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 572,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DIFFUSION DE LA PRESSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIFFUSION DE LA PRESSE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIFFUSION DE LA PRESSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIFFUSION DE LA PRESSE, openstaande posities, locatie van DIFFUSION DE LA PRESSE op de kaart.

DIFFUSION DE LA PRESSE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIFFUSION DE LA PRESSE, company assigned to the tax number BE09534179687. The company DIFFUSION DE LA PRESSE is located at the address: VANDERKINDERESTRAAT 323; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 572,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DIFFUSION DE LA PRESSE were not found.
The main activity of DIFFUSION DE LA PRESSE is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DIFFUSION DE LA PRESSE is not available. You also can look at reviews of DIFFUSION DE LA PRESSE, open positions, location of DIFFUSION DE LA PRESSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIFFUSION DE LA PRESSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIFFUSION DE LA PRESSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIFFUSION DE LA PRESSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIFFUSION DE LA PRESSE, employees, financial statistics.