DE RYCK

Contactgegevens DE RYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE RYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE RYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEGGEVOERDENSTRAAT 65; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54337826 (+32-54337826) 54337826 (+32-54337826)

Fax (fax): +32 (53) 586-88-49 +32 (53) 586-88-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE RYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE RYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE RYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE RYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE RYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE RYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE RYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE RYCK
Products information DE RYCK

BTW identificatienummer (tax): BE03957519531
Ondernemingsnummer: 8792327880
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DE RYCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE RYCK
(Get full report from official database of BE for DE RYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE RYCK
Addition kinds of activities for DE RYCK

1731. Elektrisch werk | Electrical work
3297. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
282103. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
20449901. Zemelen, rijst | Bran, rice
76220303. Tape recorder reparatie | Tape recorder repair

Werken bij DE RYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE RYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE RYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE RYCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Onderhoudstechnieker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

 • Heftruckchauffeur productie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

 • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

 • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

 • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

  Regio: ELVERSELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • SCHOONMAAK(ST)ER GRIMBERGEN DEELTIJDS (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: IRON - E

  Type: Dienstenchequebaan

  U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: BVBA FRANIS

  Type: Studentenjob

  Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

 • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van DE RYCK in sociale netwerken
Look for responds of DE RYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE RYCK. Laat een reactie achter voor DE RYCK. DE RYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE RYCK. Leave a respond for DE RYCK. DE RYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE RYCK op de google maps. Adres en contacten DE RYCK
Location of DE RYCK on the google maps. Address and contacts of DE RYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come DE RYCK DE RYCK: G. LUMINI | SABRINA DE BECKER | ANDRE | VAN AKEN-WITHOFS | FA. EVA-POLCARTEX

Other related companies as DE RYCK: G. LUMINI | SABRINA DE BECKER | ANDRE | VAN AKEN-WITHOFS | FA. EVA-POLCARTEX

DE RYCK is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE RYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03957519531. Het bedrijf DE RYCK bevindt zich op het adres: WEGGEVOERDENSTRAAT 65; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DE RYCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE RYCK is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE RYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE RYCK, openstaande posities, locatie van DE RYCK op de kaart.

DE RYCK is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE RYCK, company assigned to the tax number BE03957519531. The company DE RYCK is located at the address: WEGGEVOERDENSTRAAT 65; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DE RYCK were not found.
The main activity of DE RYCK is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE RYCK is not available. You also can look at reviews of DE RYCK, open positions, location of DE RYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE RYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE RYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE RYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE RYCK, employees, financial statistics.