FA. EVA-POLCARTEX

Contactgegevens FA. EVA-POLCARTEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. EVA-POLCARTEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. EVA-POLCARTEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAMBRUGGESTRAAT 128; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32313824 32313824

Fax (fax): +32 (60) 319-81-74 +32 (60) 319-81-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. EVA-POLCARTEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. EVA-POLCARTEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. EVA-POLCARTEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. EVA-POLCARTEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. EVA-POLCARTEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. EVA-POLCARTEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. EVA-POLCARTEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. EVA-POLCARTEX
Products information FA. EVA-POLCARTEX

BTW identificatienummer (tax): BE02322479248
Ondernemingsnummer: 2629821777
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FA. EVA-POLCARTEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. EVA-POLCARTEX
(Get full report from official database of BE for FA. EVA-POLCARTEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. EVA-POLCARTEX
Addition kinds of activities for FA. EVA-POLCARTEX

01739906. Pistachenbos | Pistachio grove
08110000. Houtwegen | Timber tracts
31720201. Kaartgevallen | Card cases
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
73130000. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives

Werken bij FA. EVA-POLCARTEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. EVA-POLCARTEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. EVA-POLCARTEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. EVA-POLCARTEX. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

  • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • INSTALLATEUR SANITAIR EN CENTRALE VERWARMING (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega sta je in voor het monteren en installeren van sanitair en centrale verwarming. Je vertrekt steeds van bij de firma. Je werkt voornamelijk voor particulieren en winkels.

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

Zoek naar antwoorden van FA. EVA-POLCARTEX in sociale netwerken
Look for responds of FA. EVA-POLCARTEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. EVA-POLCARTEX. Laat een reactie achter voor FA. EVA-POLCARTEX. FA. EVA-POLCARTEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. EVA-POLCARTEX. Leave a respond for FA. EVA-POLCARTEX. FA. EVA-POLCARTEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. EVA-POLCARTEX op de google maps. Adres en contacten FA. EVA-POLCARTEX
Location of FA. EVA-POLCARTEX on the google maps. Address and contacts of FA. EVA-POLCARTEX

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. EVA-POLCARTEX FA. EVA-POLCARTEX: HAARMODE | FE. DENYS-PALISSANDRE | FE. HUMBLET-STERCK M. | Mobile Auto Service | ILWA - CLAES MEUBELEN

Other related companies as FA. EVA-POLCARTEX: HAARMODE | FE. DENYS-PALISSANDRE | FE. HUMBLET-STERCK M. | Mobile Auto Service | ILWA - CLAES MEUBELEN

FA. EVA-POLCARTEX is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. EVA-POLCARTEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02322479248. Het bedrijf FA. EVA-POLCARTEX bevindt zich op het adres: DAMBRUGGESTRAAT 128; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 180,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in FA. EVA-POLCARTEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. EVA-POLCARTEX is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. EVA-POLCARTEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. EVA-POLCARTEX, openstaande posities, locatie van FA. EVA-POLCARTEX op de kaart.

FA. EVA-POLCARTEX is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. EVA-POLCARTEX, company assigned to the tax number BE02322479248. The company FA. EVA-POLCARTEX is located at the address: DAMBRUGGESTRAAT 128; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 180,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voertuigen. Products created in FA. EVA-POLCARTEX were not found.
The main activity of FA. EVA-POLCARTEX is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. EVA-POLCARTEX is not available. You also can look at reviews of FA. EVA-POLCARTEX, open positions, location of FA. EVA-POLCARTEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. EVA-POLCARTEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. EVA-POLCARTEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. EVA-POLCARTEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. EVA-POLCARTEX, employees, financial statistics.