DE MUTSAARD

Contactgegevens DE MUTSAARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE MUTSAARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE MUTSAARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE WANDSTRAAT 172; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22686145 (+32-22686145) 22686145 (+32-22686145)

Fax (fax): +32 (55) 920-35-18 +32 (55) 920-35-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE MUTSAARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE MUTSAARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE MUTSAARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE MUTSAARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE MUTSAARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE MUTSAARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE MUTSAARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE MUTSAARD
Products information DE MUTSAARD

BTW identificatienummer (tax): BE08138092041
Ondernemingsnummer: 6272338867
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in DE MUTSAARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE MUTSAARD
(Get full report from official database of BE for DE MUTSAARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE MUTSAARD
Addition kinds of activities for DE MUTSAARD

225799. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
20999919. Tortillas, vers of gekoeld | Tortillas, fresh or refrigerated
34439915. Truss platen, metaal | Truss plates, metal
35590402. Cryogene machines, industriële | Cryogenic machinery, industrial
56990102. uniformen | Uniforms

Werken bij DE MUTSAARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE MUTSAARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE MUTSAARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE MUTSAARD. Looking for open vacancies in other companies

 • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

 • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio St. LIevens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

 • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

 • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

 • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: MCDONALD'S

  Type: Studentenjob

  Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

 • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

 • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: QUINTENS

  Type: Vaste Job

  Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

 • Freelance docent 'medisch secretariaat' campus Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Business Analyst (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  _

Zoek naar antwoorden van DE MUTSAARD in sociale netwerken
Look for responds of DE MUTSAARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE MUTSAARD. Laat een reactie achter voor DE MUTSAARD. DE MUTSAARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE MUTSAARD. Leave a respond for DE MUTSAARD. DE MUTSAARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE MUTSAARD op de google maps. Adres en contacten DE MUTSAARD
Location of DE MUTSAARD on the google maps. Address and contacts of DE MUTSAARD

Andere gerelateerde bedrijven als come DE MUTSAARD DE MUTSAARD: VANDAMME R. | BLOKKER | METAPLEX | MEEUS | Vanneste Andr茅

Other related companies as DE MUTSAARD: VANDAMME R. | BLOKKER | METAPLEX | MEEUS | Vanneste Andr茅

DE MUTSAARD is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE MUTSAARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08138092041. Het bedrijf DE MUTSAARD bevindt zich op het adres: DE WANDSTRAAT 172; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DE MUTSAARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE MUTSAARD is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE MUTSAARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE MUTSAARD, openstaande posities, locatie van DE MUTSAARD op de kaart.

DE MUTSAARD is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE MUTSAARD, company assigned to the tax number BE08138092041. The company DE MUTSAARD is located at the address: DE WANDSTRAAT 172; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DE MUTSAARD were not found.
The main activity of DE MUTSAARD is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE MUTSAARD is not available. You also can look at reviews of DE MUTSAARD, open positions, location of DE MUTSAARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE MUTSAARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE MUTSAARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE MUTSAARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE MUTSAARD, employees, financial statistics.