DE GRIFFEL

Contactgegevens DE GRIFFEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GRIFFEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GRIFFEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIEKONINGENSTRAAT 178; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37776059 (+32-37776059) 37776059 (+32-37776059)

Fax (fax): +32 (59) 210-60-71 +32 (59) 210-60-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GRIFFEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GRIFFEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GRIFFEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GRIFFEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GRIFFEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GRIFFEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GRIFFEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GRIFFEL
Products information DE GRIFFEL

BTW identificatienummer (tax): BE02635864257
Ondernemingsnummer: 5523895263
Hoofdstad (capital): 565,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in DE GRIFFEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GRIFFEL
(Get full report from official database of BE for DE GRIFFEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GRIFFEL
Addition kinds of activities for DE GRIFFEL

326999. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
346902. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
411104. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
495200. Rioolsystemen | Sewerage systems
24310500. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
24990505. Tegels, kurk | Tiles, cork
26310304. Vouwkast | Folding boxboard
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
80710106. Neurologisch laboratorium | Neurological laboratory

Werken bij DE GRIFFEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GRIFFEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GRIFFEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GRIFFEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektromonteur betonsector (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

 • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

 • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

  Regio: SCHOONAARDE

  Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

 • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Student Host/Hostess - Wilrijk (Campus Drie Eiken UA) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Voor een congres van 2 dagen op de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Uw taken: - In orde zetten van de congreszalen - Onthaal van de genodigden - Bedienen van drankjes en hapjes - Begeleiden van de genodigden naar de juiste zaal - Opruimen van de zalen

 • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Management Assistant (h/f) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Konvert Office Brussel

  Type: Studentenjob

  Pour un de nos clients actifs dans le secteur de l'ENERGIE, nous sommes à la recherche d'un profil Management Assistant (H/F) Trilingue NL/FR/ANGL Les tâches qui vous seront confiées: Gestion de l'agenda et gestion des emails entrants Organisation de réunions Archivage et classement Organisation de conference calls Support à la facturation Préparation de Power Point Tâches diverses de secrétariat ...

 • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

  Type: Vaste Job

  Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

 • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • flexijob kelner (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VOLTAIRE

  Type: Flexijob

  klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van DE GRIFFEL in sociale netwerken
Look for responds of DE GRIFFEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GRIFFEL. Laat een reactie achter voor DE GRIFFEL. DE GRIFFEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GRIFFEL. Leave a respond for DE GRIFFEL. DE GRIFFEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GRIFFEL op de google maps. Adres en contacten DE GRIFFEL
Location of DE GRIFFEL on the google maps. Address and contacts of DE GRIFFEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GRIFFEL DE GRIFFEL: FLVAN HOEVELEN TRANSPORT NV | HENDRICKX | ONTWERPBURO RABURONA | ERIC PLUIMERS | DOMINIQUE SPLAINGAIRE

Other related companies as DE GRIFFEL: FLVAN HOEVELEN TRANSPORT NV | HENDRICKX | ONTWERPBURO RABURONA | ERIC PLUIMERS | DOMINIQUE SPLAINGAIRE

DE GRIFFEL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GRIFFEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02635864257. Het bedrijf DE GRIFFEL bevindt zich op het adres: DRIEKONINGENSTRAAT 178; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 565,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DE GRIFFEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE GRIFFEL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GRIFFEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GRIFFEL, openstaande posities, locatie van DE GRIFFEL op de kaart.

DE GRIFFEL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GRIFFEL, company assigned to the tax number BE02635864257. The company DE GRIFFEL is located at the address: DRIEKONINGENSTRAAT 178; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 565,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DE GRIFFEL were not found.
The main activity of DE GRIFFEL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GRIFFEL is not available. You also can look at reviews of DE GRIFFEL, open positions, location of DE GRIFFEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GRIFFEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GRIFFEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GRIFFEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GRIFFEL, employees, financial statistics.