DE GAZETTENWINKEL

Contactgegevens DE GAZETTENWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GAZETTENWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GAZETTENWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 314B1; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37750328 (+32-37750328) 37750328 (+32-37750328)

Fax (fax): +32 (67) 874-30-91 +32 (67) 874-30-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GAZETTENWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GAZETTENWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GAZETTENWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GAZETTENWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GAZETTENWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GAZETTENWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GAZETTENWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GAZETTENWINKEL
Products information DE GAZETTENWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE06709594726
Ondernemingsnummer: 8595672607
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DE GAZETTENWINKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GAZETTENWINKEL
(Get full report from official database of BE for DE GAZETTENWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GAZETTENWINKEL
Addition kinds of activities for DE GAZETTENWINKEL

24310000. Millwork | Millwork
28360501. gifstoffen | Toxins
32510101. Baksteenklei: gemeenschappelijk gezicht, geglasuurd, verglaasd of hol | Brick clay: common face, glazed, vitrified, or hollow
34239917. Bladskimmers of zwembaden | Leaf skimmers or swimming pool rakes
39491203. Polo apparatuur en benodigdheden, algemeen | Polo equipment and supplies, general
50150104. Motoren, gebruikt | Engines, used
82990400. Voertuig rijschool | Vehicle driving school

Werken bij DE GAZETTENWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GAZETTENWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GAZETTENWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GAZETTENWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

 • lasser/monteur (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

 • Verkoopmedewerker speelgoedwinkel Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor speelgoedwinkel te Diest zoeken we een enthousiaste medewerker! Je werkt in een voltijds rooster van 36u/week (ook weekends) Je taken zijn: Kassa, klantenservice, vracht verwerken. Het betreft een tijdelijke opdracht van 01/10/2018 tem 31/12/2018

 • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Startpeople Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

 • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

 • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

 • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

 • Stagiaire/Studenten (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ADEQUAT AALST

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

 • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

 • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

 • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

 • Centric - BI Reporting & Visualization Expert (Cognos / Qlik) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  The team The Business Intelligence team ensures that the different business units have the right insights deducted from raw data. The team provides these insights via standard Cognos reports & dashboards, Qlik Sense self-service cubes, ad-hoc deep-dive data analysis and advanced analytics (e.g. predictive models). The team assist management in making the right tactical & strategic decisions based on data to improve the customer product & service experience. To strengthen the team, we are looking for a BI reporting & visualization expert.   Job description In one sentence: you make data accessible, understandable and usable in an appealing way to your business stakeholders.  Concretely this means that you: understand the KPI's & other metrics business is steering on setup reports & dashboards, knowing what visualization works best for a specific purpose are able to capture, describe & validate the reporting requirements with your business stakeholders (e.g. by generating mock-ups) AND are able to deduct what data needs you have in case data is structurally missing in the BI environment keep up with new trends & capabilities of the BI & analytics platforms maintain & improve standard, guidelines & templates with regards to reporting & visualization provide training towards report consumers and business analysts to increase their BI self-service capabilities Besides your main stakeholders within business, you work very closely together with your colleagues BI business analysts, both in an Agile Scrum project as in a business as usual context. Their focus is on providing you the right & accurate data sets to work on, while your core skill is to turn this data into actionable insights.   Required skills & experience You have a Master degree Commercial/Civil Engineer, Applied Economics, Computer Sciences, Information Management or equal in experience. You have at least 2 years of experience working with Cognos and/or Qlik as BI tool. You can challenge the business needs & see the 'bigger picture' You can define (& preferably design) a star data model of facts & dimensions that meets the business requirements and which is optimized for reporting development (with focus on KPI's and derived metrics). Having Telecom industry experience is a plus. You have a very good knowledge of (Oracle) SQL and MS Excel. You are familiar with the Agile Scrum project methodology. A project management certificate is a plus. You have a very good knowledge of Dutch & English. French is a plus.   Your profile You combine a strong business affinity with a great interest in data crunching. You have great communication & presentation skills and know how to convince people You are eager to learn and you do not avoid any challenge You can manage your own planning & priorities and can align with stakeholders of every level to come to the desired result You have a good portion of assertiveness and you dare to challenge your stakeholders where needed You are flexible and love to work in a very dynamic & changing environment You understand what it takes to work with confidential corporate data   What we offer Showing creativity and taking initiative is highly appreciated Young and dynamic team Flexible hours,... ...

 • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: EYCKMANS BANKET

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van DE GAZETTENWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of DE GAZETTENWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GAZETTENWINKEL. Laat een reactie achter voor DE GAZETTENWINKEL. DE GAZETTENWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GAZETTENWINKEL. Leave a respond for DE GAZETTENWINKEL. DE GAZETTENWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GAZETTENWINKEL op de google maps. Adres en contacten DE GAZETTENWINKEL
Location of DE GAZETTENWINKEL on the google maps. Address and contacts of DE GAZETTENWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GAZETTENWINKEL DE GAZETTENWINKEL: BUREAU D'ETUDE STB SA | ROMBAUT SPORTS | J.-P. CHAPELLE | FERNANDE DECONNINCK | GABRIEL LIBERALE

Other related companies as DE GAZETTENWINKEL: BUREAU D'ETUDE STB SA | ROMBAUT SPORTS | J.-P. CHAPELLE | FERNANDE DECONNINCK | GABRIEL LIBERALE

DE GAZETTENWINKEL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GAZETTENWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06709594726. Het bedrijf DE GAZETTENWINKEL bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 314B1; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DE GAZETTENWINKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE GAZETTENWINKEL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GAZETTENWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GAZETTENWINKEL, openstaande posities, locatie van DE GAZETTENWINKEL op de kaart.

DE GAZETTENWINKEL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GAZETTENWINKEL, company assigned to the tax number BE06709594726. The company DE GAZETTENWINKEL is located at the address: GROTE BAAN 314B1; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DE GAZETTENWINKEL were not found.
The main activity of DE GAZETTENWINKEL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GAZETTENWINKEL is not available. You also can look at reviews of DE GAZETTENWINKEL, open positions, location of DE GAZETTENWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GAZETTENWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GAZETTENWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GAZETTENWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GAZETTENWINKEL, employees, financial statistics.