DE BEUCKELAER

Contactgegevens DE BEUCKELAER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BEUCKELAER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BEUCKELAER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 65; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33242511 (+32-33242511) 33242511 (+32-33242511)

Fax (fax): +32 (53) 178-96-10 +32 (53) 178-96-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BEUCKELAER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BEUCKELAER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BEUCKELAER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BEUCKELAER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BEUCKELAER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BEUCKELAER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BEUCKELAER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BEUCKELAER
Products information DE BEUCKELAER

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DE BEUCKELAER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BEUCKELAER
(Get full report from official database of BE for DE BEUCKELAER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BEUCKELAER
Addition kinds of activities for DE BEUCKELAER

5531. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
339999. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
382905. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
14759900. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
20849901. Wijnkelders, gebonden: bezig met mengende wijnen | Wine cellars, bonded: engaged in blending wines
38250321. Meetapparatuur voor radiofrequentie | Radio frequency measuring equipment
49539905. Recycling, afvalstoffen | Recycling, waste materials
50999905. Bagage | Luggage
79480000. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
80699905. Orthopedisch ziekenhuis | Orthopedic hospital

Werken bij DE BEUCKELAER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BEUCKELAER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BEUCKELAER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BEUCKELAER. Looking for open vacancies in other companies

 • kindbegeleider (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

 • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

 • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

 • Kableur M/V (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: t-interim Brugge

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp Bree (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

 • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: COLAS BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

 • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van DE BEUCKELAER in sociale netwerken
Look for responds of DE BEUCKELAER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BEUCKELAER. Laat een reactie achter voor DE BEUCKELAER. DE BEUCKELAER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BEUCKELAER. Leave a respond for DE BEUCKELAER. DE BEUCKELAER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BEUCKELAER op de google maps. Adres en contacten DE BEUCKELAER
Location of DE BEUCKELAER on the google maps. Address and contacts of DE BEUCKELAER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BEUCKELAER DE BEUCKELAER: KAREL VERMEIREN | ADMINISTRATION COMMUNALE | Carterie Square SPRL | TAXIS JEAN CLAUDE | ANDRE LANTIN

Other related companies as DE BEUCKELAER: KAREL VERMEIREN | ADMINISTRATION COMMUNALE | Carterie Square SPRL | TAXIS JEAN CLAUDE | ANDRE LANTIN

DE BEUCKELAER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BEUCKELAER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf DE BEUCKELAER bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 65; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DE BEUCKELAER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BEUCKELAER is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BEUCKELAER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BEUCKELAER, openstaande posities, locatie van DE BEUCKELAER op de kaart.

DE BEUCKELAER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BEUCKELAER, company assigned to the tax number BE09975280761. The company DE BEUCKELAER is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 65; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DE BEUCKELAER were not found.
The main activity of DE BEUCKELAER is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BEUCKELAER is not available. You also can look at reviews of DE BEUCKELAER, open positions, location of DE BEUCKELAER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BEUCKELAER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BEUCKELAER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BEUCKELAER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BEUCKELAER, employees, financial statistics.