DAGBLADHANDEL INGRID

Contactgegevens DAGBLADHANDEL INGRID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLADHANDEL INGRID: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLADHANDEL INGRID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRASSCHAATSTEENWEG 28; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36665244 (+32-36665244) 36665244 (+32-36665244)

Fax (fax): +32 (4) 443-37-70 +32 (4) 443-37-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLADHANDEL INGRID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLADHANDEL INGRID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLADHANDEL INGRID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLADHANDEL INGRID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLADHANDEL INGRID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLADHANDEL INGRID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLADHANDEL INGRID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLADHANDEL INGRID
Products information DAGBLADHANDEL INGRID

BTW identificatienummer (tax): BE03350799560
Ondernemingsnummer: 5240173339
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 735,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DAGBLADHANDEL INGRID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLADHANDEL INGRID
(Get full report from official database of BE for DAGBLADHANDEL INGRID)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLADHANDEL INGRID
Addition kinds of activities for DAGBLADHANDEL INGRID

122101. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
24499903. Verzendkasten en trommels, hout: draadkabel en multiplex | Shipping cases and drums, wood: wirebound and plywood
34989900. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
50470103. Ziekenhuismeubilair | Hospital furniture
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores

Werken bij DAGBLADHANDEL INGRID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLADHANDEL INGRID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLADHANDEL INGRID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLADHANDEL INGRID. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

 • Boekhouder (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

 • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

 • Part time medewerker koffiebar (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

 • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

  Regio: BAAL

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

 • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

 • orderpicker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

 • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

  Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

  Bedrijf: DUPONT ELECTRO

  Type: Vaste Job

  Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

 • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DE TOVERSTAF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

 • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

  Type: Leercontract

  Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van DAGBLADHANDEL INGRID in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLADHANDEL INGRID in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLADHANDEL INGRID. Laat een reactie achter voor DAGBLADHANDEL INGRID. DAGBLADHANDEL INGRID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLADHANDEL INGRID. Leave a respond for DAGBLADHANDEL INGRID. DAGBLADHANDEL INGRID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLADHANDEL INGRID op de google maps. Adres en contacten DAGBLADHANDEL INGRID
Location of DAGBLADHANDEL INGRID on the google maps. Address and contacts of DAGBLADHANDEL INGRID

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLADHANDEL INGRID DAGBLADHANDEL INGRID: BANK VAN LIMBURG | LOOTS ALAIN | RENAAT CREVITS | PATRICK DE CONINCK | COIFFURE ELLE

Other related companies as DAGBLADHANDEL INGRID: BANK VAN LIMBURG | LOOTS ALAIN | RENAAT CREVITS | PATRICK DE CONINCK | COIFFURE ELLE

DAGBLADHANDEL INGRID is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLADHANDEL INGRID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03350799560. Het bedrijf DAGBLADHANDEL INGRID bevindt zich op het adres: BRASSCHAATSTEENWEG 28; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 735,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DAGBLADHANDEL INGRID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLADHANDEL INGRID is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLADHANDEL INGRID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLADHANDEL INGRID, openstaande posities, locatie van DAGBLADHANDEL INGRID op de kaart.

DAGBLADHANDEL INGRID is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLADHANDEL INGRID, company assigned to the tax number BE03350799560. The company DAGBLADHANDEL INGRID is located at the address: BRASSCHAATSTEENWEG 28; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 735,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DAGBLADHANDEL INGRID were not found.
The main activity of DAGBLADHANDEL INGRID is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLADHANDEL INGRID is not available. You also can look at reviews of DAGBLADHANDEL INGRID, open positions, location of DAGBLADHANDEL INGRID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLADHANDEL INGRID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLADHANDEL INGRID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLADHANDEL INGRID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLADHANDEL INGRID, employees, financial statistics.