DAGBLADHANDEL GEERT

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • DAGBLADHANDEL GEERT
Private companiesFood and Kindred Products • DAGBLADHANDEL GEERT

Contactgegevens DAGBLADHANDEL GEERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLADHANDEL GEERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLADHANDEL GEERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SYLVAIN DUPUISSTRAAT 38; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50621868 (+32-50621868) 50621868 (+32-50621868)

Fax (fax): +32 (53) 107-85-28 +32 (53) 107-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLADHANDEL GEERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLADHANDEL GEERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLADHANDEL GEERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLADHANDEL GEERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLADHANDEL GEERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLADHANDEL GEERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLADHANDEL GEERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLADHANDEL GEERT
Products information DAGBLADHANDEL GEERT

BTW identificatienummer (tax): BE09656951904
Ondernemingsnummer: 4286560058
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DAGBLADHANDEL GEERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLADHANDEL GEERT
(Get full report from official database of BE for DAGBLADHANDEL GEERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLADHANDEL GEERT
Addition kinds of activities for DAGBLADHANDEL GEERT

322900. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
02140102. Geitenmelkproductie | Goats' milk production
39140402. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Cutlery, plated (all metals)
58120502. Restaurant, familie: onafhankelijk | Restaurant, family: independent
65120203. Winkelcentrum, regionaal (300.000-1.000.000 m²) | Shopping center, regional (300,000-1,000,000 sq ft)

Werken bij DAGBLADHANDEL GEERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLADHANDEL GEERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLADHANDEL GEERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLADHANDEL GEERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Tankcontainerhersteller (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

 • lasser/monteur (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

 • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

 • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

 • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

 • Transport planner (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lovendegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

  Regio: ZARREN

  Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

  Type: Dienstenchequebaan

  Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

 • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

 • ergotherapeut (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

 • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Flexijob

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

 • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van DAGBLADHANDEL GEERT in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLADHANDEL GEERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLADHANDEL GEERT. Laat een reactie achter voor DAGBLADHANDEL GEERT. DAGBLADHANDEL GEERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLADHANDEL GEERT. Leave a respond for DAGBLADHANDEL GEERT. DAGBLADHANDEL GEERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLADHANDEL GEERT op de google maps. Adres en contacten DAGBLADHANDEL GEERT
Location of DAGBLADHANDEL GEERT on the google maps. Address and contacts of DAGBLADHANDEL GEERT

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLADHANDEL GEERT DAGBLADHANDEL GEERT: Admical BVBA | LIBR. LES AMIS DU LIVRE | FERNAND COLPAERT | THIERRY LAUWERS | ROM NV

Other related companies as DAGBLADHANDEL GEERT: Admical BVBA | LIBR. LES AMIS DU LIVRE | FERNAND COLPAERT | THIERRY LAUWERS | ROM NV

DAGBLADHANDEL GEERT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLADHANDEL GEERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656951904. Het bedrijf DAGBLADHANDEL GEERT bevindt zich op het adres: SYLVAIN DUPUISSTRAAT 38; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DAGBLADHANDEL GEERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLADHANDEL GEERT is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLADHANDEL GEERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLADHANDEL GEERT, openstaande posities, locatie van DAGBLADHANDEL GEERT op de kaart.

DAGBLADHANDEL GEERT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLADHANDEL GEERT, company assigned to the tax number BE09656951904. The company DAGBLADHANDEL GEERT is located at the address: SYLVAIN DUPUISSTRAAT 38; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DAGBLADHANDEL GEERT were not found.
The main activity of DAGBLADHANDEL GEERT is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLADHANDEL GEERT is not available. You also can look at reviews of DAGBLADHANDEL GEERT, open positions, location of DAGBLADHANDEL GEERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLADHANDEL GEERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLADHANDEL GEERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLADHANDEL GEERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLADHANDEL GEERT, employees, financial statistics.