FERNAND COLPAERT

Contactgegevens FERNAND COLPAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERNAND COLPAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERNAND COLPAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP JETTE 518; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24261551 (+32-24261551) 24261551 (+32-24261551)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERNAND COLPAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERNAND COLPAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERNAND COLPAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERNAND COLPAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERNAND COLPAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERNAND COLPAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERNAND COLPAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERNAND COLPAERT
Products information FERNAND COLPAERT

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FERNAND COLPAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERNAND COLPAERT
(Get full report from official database of BE for FERNAND COLPAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERNAND COLPAERT
Addition kinds of activities for FERNAND COLPAERT

091901. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
596399. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
28440301. Keulen | Colognes
31999900. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
34430301. Boiler behuizing, metalen plaat | Boiler casing, metal plate
34899903. Projectoren: diepte lading, granaat, raket, enz. | Projectors: depth charge, grenade, rocket, etc.
34999904. Autostoel kaders, metaal | Automobile seat frames, metal
50510211. Ijzer of staal halffabrikaten | Iron or steel semifinished products
57199906. Pottenbakkerij | Pottery
59429902. Boeken, religieus | Books, religious

Werken bij FERNAND COLPAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERNAND COLPAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERNAND COLPAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERNAND COLPAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Gent zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • NACHTWERK - MAGAZIJN REGIO AVELGEM - HEEL HOOG LOON! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Avelgem zijn we op zoek naar extra arbeidskrachten om in het magazijn te werken. U werkt in de vaste nacht van 22-6u. In het magazijn help je met verschillende magazijntaken: - orderpicker - inpakken van goederen - laden/lossen - ... Heel goede verloning!

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

  • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van FERNAND COLPAERT in sociale netwerken
Look for responds of FERNAND COLPAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERNAND COLPAERT. Laat een reactie achter voor FERNAND COLPAERT. FERNAND COLPAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERNAND COLPAERT. Leave a respond for FERNAND COLPAERT. FERNAND COLPAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERNAND COLPAERT op de google maps. Adres en contacten FERNAND COLPAERT
Location of FERNAND COLPAERT on the google maps. Address and contacts of FERNAND COLPAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come FERNAND COLPAERT FERNAND COLPAERT: COIFFURE EDELWEISS | P. SAINTES | Crabe | JAN VERSCHAETE | HERMAN GOETSCHALCKX

Other related companies as FERNAND COLPAERT: COIFFURE EDELWEISS | P. SAINTES | Crabe | JAN VERSCHAETE | HERMAN GOETSCHALCKX

FERNAND COLPAERT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERNAND COLPAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf FERNAND COLPAERT bevindt zich op het adres: STEENWEG OP JETTE 518; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in FERNAND COLPAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERNAND COLPAERT is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERNAND COLPAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERNAND COLPAERT, openstaande posities, locatie van FERNAND COLPAERT op de kaart.

FERNAND COLPAERT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERNAND COLPAERT, company assigned to the tax number BE01141174316. The company FERNAND COLPAERT is located at the address: STEENWEG OP JETTE 518; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in FERNAND COLPAERT were not found.
The main activity of FERNAND COLPAERT is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FERNAND COLPAERT is not available. You also can look at reviews of FERNAND COLPAERT, open positions, location of FERNAND COLPAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERNAND COLPAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERNAND COLPAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERNAND COLPAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERNAND COLPAERT, employees, financial statistics.