DAGBLADHANDEL ERIC

Contactgegevens DAGBLADHANDEL ERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLADHANDEL ERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLADHANDEL ERIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILLEM DE ROOLAAN 116; 8620; NIEUWPOORT, België

Telefoon (phone): 58235106 (+32-58235106) 58235106 (+32-58235106)

Fax (fax): +32 (53) 279-26-85 +32 (53) 279-26-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLADHANDEL ERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLADHANDEL ERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLADHANDEL ERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLADHANDEL ERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLADHANDEL ERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLADHANDEL ERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLADHANDEL ERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLADHANDEL ERIC
Products information DAGBLADHANDEL ERIC

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in DAGBLADHANDEL ERIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLADHANDEL ERIC
(Get full report from official database of BE for DAGBLADHANDEL ERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLADHANDEL ERIC
Addition kinds of activities for DAGBLADHANDEL ERIC

509402. Munten, medailles en trofeeën | Coins, medals, and trophies
38410503. Botplaten en schroeven | Bone plates and screws
50440100. Rekenmachines | Calculating machines
79990401. Biljart | Billiard parlor
81110208. Milieuwet | Environmental law

Werken bij DAGBLADHANDEL ERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLADHANDEL ERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLADHANDEL ERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLADHANDEL ERIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

 • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

 • Huishoudhulp dienstencheques (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: THUISHULP Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

  Regio: WAKKERZEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Studentenjob

  Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

 • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OLUMPIA

  Type: Studentenjob

  De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

 • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

 • Polyvalent productiemedewerker 2 ploegen (m/v) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DECOSPAN

  Type: Vaste Job

  We gaan op zoek naar een polyvalent inzetbare heftruckbestuurder. Naast rijden met de heftruck wil je ook andere taken uitvoeren in de productie. Job in 2 ploegen - flexibel om ook af en toe in dagregime te werken.

 • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

  Type: Vaste Job

  Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

 • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

 • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: TESTA ROSSI

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van DAGBLADHANDEL ERIC in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLADHANDEL ERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLADHANDEL ERIC. Laat een reactie achter voor DAGBLADHANDEL ERIC. DAGBLADHANDEL ERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLADHANDEL ERIC. Leave a respond for DAGBLADHANDEL ERIC. DAGBLADHANDEL ERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLADHANDEL ERIC op de google maps. Adres en contacten DAGBLADHANDEL ERIC
Location of DAGBLADHANDEL ERIC on the google maps. Address and contacts of DAGBLADHANDEL ERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLADHANDEL ERIC DAGBLADHANDEL ERIC: GEDIMEX | STOCKHUIS SMITS R. | PIERRE JADOUL | AD DELHAIZE | Buysse

Other related companies as DAGBLADHANDEL ERIC: GEDIMEX | STOCKHUIS SMITS R. | PIERRE JADOUL | AD DELHAIZE | Buysse

DAGBLADHANDEL ERIC is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLADHANDEL ERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf DAGBLADHANDEL ERIC bevindt zich op het adres: WILLEM DE ROOLAAN 116; 8620; NIEUWPOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DAGBLADHANDEL ERIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLADHANDEL ERIC is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLADHANDEL ERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLADHANDEL ERIC, openstaande posities, locatie van DAGBLADHANDEL ERIC op de kaart.

DAGBLADHANDEL ERIC is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLADHANDEL ERIC, company assigned to the tax number BE01098052978. The company DAGBLADHANDEL ERIC is located at the address: WILLEM DE ROOLAAN 116; 8620; NIEUWPOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DAGBLADHANDEL ERIC were not found.
The main activity of DAGBLADHANDEL ERIC is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLADHANDEL ERIC is not available. You also can look at reviews of DAGBLADHANDEL ERIC, open positions, location of DAGBLADHANDEL ERIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLADHANDEL ERIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLADHANDEL ERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLADHANDEL ERIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLADHANDEL ERIC, employees, financial statistics.