DAGBLADHANDEL EOS

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • DAGBLADHANDEL EOS
Private companiesInsurance Carriers • DAGBLADHANDEL EOS

Contactgegevens DAGBLADHANDEL EOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLADHANDEL EOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLADHANDEL EOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JANSSTRAAT 27; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51701247 (+32-51701247) 51701247 (+32-51701247)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLADHANDEL EOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLADHANDEL EOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLADHANDEL EOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLADHANDEL EOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLADHANDEL EOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLADHANDEL EOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLADHANDEL EOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLADHANDEL EOS
Products information DAGBLADHANDEL EOS

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in DAGBLADHANDEL EOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLADHANDEL EOS
(Get full report from official database of BE for DAGBLADHANDEL EOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLADHANDEL EOS
Addition kinds of activities for DAGBLADHANDEL EOS

075202. Animal boarding diensten | Animal boarding services
274106. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
327201. Vloeistofvangbakken, tanks en deksels: beton | Liquid catch basins, tanks, and covers: concrete
09199905. Sealjacht | Seal hunting
12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
36729901. Circuits, televisie en radio gedrukt | Circuit boards, television and radio printed
39910300. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
53999902. Catalogus showroom winkels | Catalog showroom stores

Werken bij DAGBLADHANDEL EOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLADHANDEL EOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLADHANDEL EOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLADHANDEL EOS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

 • Service technieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

  Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

  Regio: MOORSELE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

 • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

 • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

 • CARROSSIER-PLAATSLAGER (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: CARROSSERIE LECLUYSE

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een carrossier-plaatslager met ervaring. Je taak bestaat uit voorbereiding, plaatslagen en richten.

 • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

 • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: LA ROTONDA

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

 • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van DAGBLADHANDEL EOS in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLADHANDEL EOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLADHANDEL EOS. Laat een reactie achter voor DAGBLADHANDEL EOS. DAGBLADHANDEL EOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLADHANDEL EOS. Leave a respond for DAGBLADHANDEL EOS. DAGBLADHANDEL EOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLADHANDEL EOS op de google maps. Adres en contacten DAGBLADHANDEL EOS
Location of DAGBLADHANDEL EOS on the google maps. Address and contacts of DAGBLADHANDEL EOS

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLADHANDEL EOS DAGBLADHANDEL EOS: CLAUDETTE FLEURS | IRIS HOGESCHOOL BRUSSEL | Poids d'Or | Lagneau K | New Corner (The)

Other related companies as DAGBLADHANDEL EOS: CLAUDETTE FLEURS | IRIS HOGESCHOOL BRUSSEL | Poids d'Or | Lagneau K | New Corner (The)

DAGBLADHANDEL EOS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLADHANDEL EOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf DAGBLADHANDEL EOS bevindt zich op het adres: SINT-JANSSTRAAT 27; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DAGBLADHANDEL EOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLADHANDEL EOS is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLADHANDEL EOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLADHANDEL EOS, openstaande posities, locatie van DAGBLADHANDEL EOS op de kaart.

DAGBLADHANDEL EOS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLADHANDEL EOS, company assigned to the tax number BE03351623535. The company DAGBLADHANDEL EOS is located at the address: SINT-JANSSTRAAT 27; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DAGBLADHANDEL EOS were not found.
The main activity of DAGBLADHANDEL EOS is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLADHANDEL EOS is not available. You also can look at reviews of DAGBLADHANDEL EOS, open positions, location of DAGBLADHANDEL EOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLADHANDEL EOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLADHANDEL EOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLADHANDEL EOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLADHANDEL EOS, employees, financial statistics.