DAGBLADHANDEL C.A.P.

Contactgegevens DAGBLADHANDEL C.A.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLADHANDEL C.A.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLADHANDEL C.A.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FALCONPLEIN 3; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32260855 32260855

Fax (fax): +32 (81) 713-50-40 +32 (81) 713-50-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLADHANDEL C.A.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLADHANDEL C.A.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLADHANDEL C.A.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLADHANDEL C.A.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLADHANDEL C.A.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLADHANDEL C.A.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLADHANDEL C.A.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLADHANDEL C.A.P.
Products information DAGBLADHANDEL C.A.P.

BTW identificatienummer (tax): BE07381958007
Ondernemingsnummer: 7879364013
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in DAGBLADHANDEL C.A.P. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLADHANDEL C.A.P.
(Get full report from official database of BE for DAGBLADHANDEL C.A.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLADHANDEL C.A.P.
Addition kinds of activities for DAGBLADHANDEL C.A.P.

23849903. Huishoudelijk, behalve kinderen: van aangekochte materialen | Housecoats, except children's: from purchased materials
32969902. Glaswol | Glass wool
33540103. Staven, geëxtrudeerd, aluminium | Rods, extruded, aluminum
34129903. Melk (vloeibaar) verzendbakken, metaal | Milk (fluid) shipping containers, metal
50820401. Bituminous coal processing equipment | Bituminous coal processing equipment
94319904. Overdraagbare ziekte programma administratie, overheid | Communicable disease program administration, government

Werken bij DAGBLADHANDEL C.A.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLADHANDEL C.A.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLADHANDEL C.A.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLADHANDEL C.A.P.. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

 • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

 • Mecanicien Vrachtwagens (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Halle

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar een elektromechanicien voor het opsporen van defecten in vrachtwagens en legervoertuigen.

 • Twijners 2 ploegen (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verloning in overeenstemming met de functie.

 • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

 • Administratief bediende (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

 • HULPBOEKHOUDER (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De hulpboekhouder zorgt in samenwerking met de hoofdboekhouder voor de volledige financiële en analytische boekhouding van de groep; Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten leveranciers en werknemers voor alle aan- en verkoopfacturen; Betalingsverkeer (Isabel - Bankuittreksel) behandeling aan- en verkoopfacturen voorbereiden bestelbonnen diverse boekingen en rapporteringen algemeen klassementswerk (digitaliseren - Navision).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Progressive Recruitment

  Type: Vaste Job

  Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

Zoek naar antwoorden van DAGBLADHANDEL C.A.P. in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLADHANDEL C.A.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLADHANDEL C.A.P.. Laat een reactie achter voor DAGBLADHANDEL C.A.P.. DAGBLADHANDEL C.A.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLADHANDEL C.A.P.. Leave a respond for DAGBLADHANDEL C.A.P.. DAGBLADHANDEL C.A.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLADHANDEL C.A.P. op de google maps. Adres en contacten DAGBLADHANDEL C.A.P.
Location of DAGBLADHANDEL C.A.P. on the google maps. Address and contacts of DAGBLADHANDEL C.A.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLADHANDEL C.A.P. DAGBLADHANDEL C.A.P.: VOYAGES ALLIANCE | MINOLTA B.E. | AUGUST VERBIEST | DELHAIZE | R.H?WELS-KESSLER

Other related companies as DAGBLADHANDEL C.A.P.: VOYAGES ALLIANCE | MINOLTA B.E. | AUGUST VERBIEST | DELHAIZE | R.H?WELS-KESSLER

DAGBLADHANDEL C.A.P. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLADHANDEL C.A.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07381958007. Het bedrijf DAGBLADHANDEL C.A.P. bevindt zich op het adres: FALCONPLEIN 3; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DAGBLADHANDEL C.A.P. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLADHANDEL C.A.P. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLADHANDEL C.A.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLADHANDEL C.A.P., openstaande posities, locatie van DAGBLADHANDEL C.A.P. op de kaart.

DAGBLADHANDEL C.A.P. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLADHANDEL C.A.P., company assigned to the tax number BE07381958007. The company DAGBLADHANDEL C.A.P. is located at the address: FALCONPLEIN 3; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DAGBLADHANDEL C.A.P. were not found.
The main activity of DAGBLADHANDEL C.A.P. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLADHANDEL C.A.P. is not available. You also can look at reviews of DAGBLADHANDEL C.A.P., open positions, location of DAGBLADHANDEL C.A.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLADHANDEL C.A.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLADHANDEL C.A.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLADHANDEL C.A.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLADHANDEL C.A.P., employees, financial statistics.