DAGBLADHANDEL ANN

Contactgegevens DAGBLADHANDEL ANN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLADHANDEL ANN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLADHANDEL ANN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 33; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15415071 (+32-15415071) 15415071 (+32-15415071)

Fax (fax): +32 (53) 387-19-38 +32 (53) 387-19-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLADHANDEL ANN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLADHANDEL ANN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLADHANDEL ANN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLADHANDEL ANN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLADHANDEL ANN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLADHANDEL ANN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLADHANDEL ANN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLADHANDEL ANN
Products information DAGBLADHANDEL ANN

BTW identificatienummer (tax): BE01489990234
Ondernemingsnummer: 2009368896
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DAGBLADHANDEL ANN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLADHANDEL ANN
(Get full report from official database of BE for DAGBLADHANDEL ANN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLADHANDEL ANN
Addition kinds of activities for DAGBLADHANDEL ANN

514802. Groenten | Vegetables
829902. Educatieve diensten | Educational services
20430000. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton
32910203. Pimpsteen en pumiciet schuurmiddel | Pumice and pumicite abrasive
38120604. Magnetisch veld detectie apparaat | Magnetic field detection apparatus
38290104. Brandstofsysteem instrumenten, vliegtuigen | Fuel system instruments, aircraft
73891008. Betaal telefoonnetwerk | Pay telephone network
96419901. Landbouw verlengingsdienst | Agriculture extension service

Werken bij DAGBLADHANDEL ANN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLADHANDEL ANN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLADHANDEL ANN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLADHANDEL ANN. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker voltijdse weekendploeg (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een outsourcing bedrijf zijn we op zoek naar een electrotechnieker voor de voltijdse weekendploeg met eventuele uitbreiding naar week opdrachten. Voltijdse weekendploeg (2x12u.) wisselende ploeg: week1 DAG, Week 2 Nacht.

 • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

 • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

 • Supervisor Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

 • Productieplanner (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U bent de sleutelfiguur bij het inplannen van de orders. Dankzij u weten de medewerkers wanneer ze welke onderdelen moeten productie en worden de afgesproken levertermijnen met de klant gewaarborgd. U overlegt met de verschillende interne afdelingen (productie, aankoop, programmatie) en bespreekt de dagelijkse detailplanning. U brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren U controleert de haalbaarheid van de levertermijn van elk nieuw order/ bestaande orders U maakt de planning op voor metaalverwerking (Plooi - & Laser afdeling) U bepaalt de productievolgorde met de verantwoordelijken U volgt de mogelijke productieachterstand op en stuurt bij waar nodig U zorgt voor voldoende voorraad in samenspraak met de aankoopdienst.

 • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

 • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

 • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

 • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: X-Care

  Type: Vaste Job

  Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

 • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PINTXOS

  Type: Flexijob

  Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van DAGBLADHANDEL ANN in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLADHANDEL ANN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLADHANDEL ANN. Laat een reactie achter voor DAGBLADHANDEL ANN. DAGBLADHANDEL ANN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLADHANDEL ANN. Leave a respond for DAGBLADHANDEL ANN. DAGBLADHANDEL ANN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLADHANDEL ANN op de google maps. Adres en contacten DAGBLADHANDEL ANN
Location of DAGBLADHANDEL ANN on the google maps. Address and contacts of DAGBLADHANDEL ANN

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLADHANDEL ANN DAGBLADHANDEL ANN: MARGIELA KIDS | Schuurmans S | DE WACHTER E. & F. | VRIJE KLEUTERSCHOOL | KURT TUERLINCKX

Other related companies as DAGBLADHANDEL ANN: MARGIELA KIDS | Schuurmans S | DE WACHTER E. & F. | VRIJE KLEUTERSCHOOL | KURT TUERLINCKX

DAGBLADHANDEL ANN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLADHANDEL ANN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489990234. Het bedrijf DAGBLADHANDEL ANN bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 33; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DAGBLADHANDEL ANN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLADHANDEL ANN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLADHANDEL ANN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLADHANDEL ANN, openstaande posities, locatie van DAGBLADHANDEL ANN op de kaart.

DAGBLADHANDEL ANN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLADHANDEL ANN, company assigned to the tax number BE01489990234. The company DAGBLADHANDEL ANN is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 33; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DAGBLADHANDEL ANN were not found.
The main activity of DAGBLADHANDEL ANN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLADHANDEL ANN is not available. You also can look at reviews of DAGBLADHANDEL ANN, open positions, location of DAGBLADHANDEL ANN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLADHANDEL ANN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLADHANDEL ANN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLADHANDEL ANN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLADHANDEL ANN, employees, financial statistics.