DAGBLAD EXPRESS

Contactgegevens DAGBLAD EXPRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLAD EXPRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLAD EXPRESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POTTESTRAAT 17; 8640; VLETEREN, België

Telefoon (phone): 57401928 (+32-57401928) 57401928 (+32-57401928)

Fax (fax): +32 (2) 459-87-49 +32 (2) 459-87-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLAD EXPRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLAD EXPRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLAD EXPRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLAD EXPRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLAD EXPRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLAD EXPRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLAD EXPRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLAD EXPRESS
Products information DAGBLAD EXPRESS

BTW identificatienummer (tax): BE09356750488
Ondernemingsnummer: 3849029541
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in DAGBLAD EXPRESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLAD EXPRESS
(Get full report from official database of BE for DAGBLAD EXPRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLAD EXPRESS
Addition kinds of activities for DAGBLAD EXPRESS

374301. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
516201. harsen | Resins
14469905. Gieterij zandwinning | Foundry sand mining
35320202. Verduidelijkende machines, minerale | Clarifying machinery, mineral
39420101. Kleding, pop | Clothing, doll
50859916. Lassen | Welding supplies
57190501. Beddengoed (lakens, dekens, spreads en kussens) | Bedding (sheets, blankets, spreads, and pillows)

Werken bij DAGBLAD EXPRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLAD EXPRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLAD EXPRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLAD EXPRESS. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast je vult de winkel aan en spiegelt de producten volgens houdbaarheidsdatum je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder en geeft hen advies over kortingen je helpt bij het maken van de online bestellingen

 • Schoonma(a)k(st)er (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, die reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in schoonmaak in verschillende sectoren, zoeken wij op regelmatige basis, schoonmakers om voltijds en/of deeltijds te werken in de regio Oost-en West-Vlaanderen.

 • Ervaren metser (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bouwbedrijf in de streek Zeebrugge - Damme, zijn we op zoek naar een ervaren metser.

 • Winkelmedewerker afdeling sanitair - keuken (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoopsadviseur onthaal je de klanten en luister je naar hun behoeften. Je adviseert hen en zorgt ervoor dat aan hun wensen wordt tegemoetgekomen. Daarbij maak je ook gebruik van maatwerk, je hebt dus voldoende technisch inzicht omtrent keukens en badkamers.

 • stock beheerder (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

  Regio: POESELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

 • Student (+18) | Laden en lossen | Herentals | 14/9 - 19/9 (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het laden en lossen van goederen bij een firma in Herentals. Voor dit logistieke bedrijf zal je instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagens die toekomen en vertrekken. De magazijniers zetten de goederen voor jou klaar en jij staat in voor alles correct in te laden voor vertrek. Je werkt in daguren vanaf 8.00 - 15.30 uur, in de periode van vrijdag 14/9 tot en met woensdag 19/9. Je kan enkele lossen dagen laden en lossen en een extra centje bijverdienen.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

 • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van DAGBLAD EXPRESS in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLAD EXPRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLAD EXPRESS. Laat een reactie achter voor DAGBLAD EXPRESS. DAGBLAD EXPRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLAD EXPRESS. Leave a respond for DAGBLAD EXPRESS. DAGBLAD EXPRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLAD EXPRESS op de google maps. Adres en contacten DAGBLAD EXPRESS
Location of DAGBLAD EXPRESS on the google maps. Address and contacts of DAGBLAD EXPRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLAD EXPRESS DAGBLAD EXPRESS: CORNETTE | POSTOMAT HUY | marie-claire | 'T SPEELLANDJE | Antalis NV

Other related companies as DAGBLAD EXPRESS: CORNETTE | POSTOMAT HUY | marie-claire | 'T SPEELLANDJE | Antalis NV

DAGBLAD EXPRESS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLAD EXPRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09356750488. Het bedrijf DAGBLAD EXPRESS bevindt zich op het adres: POTTESTRAAT 17; 8640; VLETEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DAGBLAD EXPRESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLAD EXPRESS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLAD EXPRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLAD EXPRESS, openstaande posities, locatie van DAGBLAD EXPRESS op de kaart.

DAGBLAD EXPRESS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLAD EXPRESS, company assigned to the tax number BE09356750488. The company DAGBLAD EXPRESS is located at the address: POTTESTRAAT 17; 8640; VLETEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DAGBLAD EXPRESS were not found.
The main activity of DAGBLAD EXPRESS is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLAD EXPRESS is not available. You also can look at reviews of DAGBLAD EXPRESS, open positions, location of DAGBLAD EXPRESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLAD EXPRESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLAD EXPRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLAD EXPRESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLAD EXPRESS, employees, financial statistics.