CLIPS

Contactgegevens CLIPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLIPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLIPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 25; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14544366 (+32-14544366) 14544366 (+32-14544366)

Fax (fax): +32 (68) 684-14-69 +32 (68) 684-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLIPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLIPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLIPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLIPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLIPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLIPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLIPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLIPS
Products information CLIPS

BTW identificatienummer (tax): BE04598297119
Ondernemingsnummer: 3690551757
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in CLIPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLIPS
(Get full report from official database of BE for CLIPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLIPS
Addition kinds of activities for CLIPS

01390201. Pindakaas | Peanut farm
27520700. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
32690501. Bloempotten, rode aardewerk | Flower pots, red earthenware
32910305. Staalwol | Steel wool
50630219. Tijdschakelaars | Time switches
51220308. Pharmaceuticals | Pharmaceuticals
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers

Werken bij CLIPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLIPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLIPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLIPS. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AZ GROENINGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

 • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

 • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

 • Sportieve student zwemlessen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Je geeft zwemlessen aan kinderen. 

 • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

  Type: Vaste Job

  Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ieper/Veurne) - Zelfstandige basis (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, ziekenhuis en woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

 • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: SERVINDUS

  Type: Flexijob

  Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

 • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

 • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Bakkerij Andries

  Type: Flexijob

  Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

 • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LE TRAPPISTE

  Type: Flexijob

  Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van CLIPS in sociale netwerken
Look for responds of CLIPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLIPS. Laat een reactie achter voor CLIPS. CLIPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLIPS. Leave a respond for CLIPS. CLIPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLIPS op de google maps. Adres en contacten CLIPS
Location of CLIPS on the google maps. Address and contacts of CLIPS

Andere gerelateerde bedrijven als come CLIPS CLIPS: VANHAMEL | Mosquito | M.S. EXPORT | VAN BOXMEER & CO BVBA | Elberg

Other related companies as CLIPS: VANHAMEL | Mosquito | M.S. EXPORT | VAN BOXMEER & CO BVBA | Elberg

CLIPS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLIPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598297119. Het bedrijf CLIPS bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 25; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in CLIPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLIPS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLIPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLIPS, openstaande posities, locatie van CLIPS op de kaart.

CLIPS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLIPS, company assigned to the tax number BE04598297119. The company CLIPS is located at the address: GROTE MARKT 25; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in CLIPS were not found.
The main activity of CLIPS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLIPS is not available. You also can look at reviews of CLIPS, open positions, location of CLIPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLIPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLIPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLIPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLIPS, employees, financial statistics.