CLIMAX-BOOKSHOP

Contactgegevens CLIMAX-BOOKSHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLIMAX-BOOKSHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLIMAX-BOOKSHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 21; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93776171 (+32-93776171) 93776171 (+32-93776171)

Fax (fax): +32 (69) 103-70-57 +32 (69) 103-70-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLIMAX-BOOKSHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLIMAX-BOOKSHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLIMAX-BOOKSHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLIMAX-BOOKSHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLIMAX-BOOKSHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLIMAX-BOOKSHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLIMAX-BOOKSHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLIMAX-BOOKSHOP
Products information CLIMAX-BOOKSHOP

BTW identificatienummer (tax): BE05621948242
Ondernemingsnummer: 3930877685
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in CLIMAX-BOOKSHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLIMAX-BOOKSHOP
(Get full report from official database of BE for CLIMAX-BOOKSHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLIMAX-BOOKSHOP
Addition kinds of activities for CLIMAX-BOOKSHOP

23930000. Textielzakken | Textile bags
26759901. Chipboard, geplakt, doodgesneden: uit gekochte materialen | Chip board, pasted, die-cut: from purchased materials
35850202. Tellers en teller kasten, gekoeld | Counters and counter display cases, refrigerated
38129900. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
79990901. Animal shows in circussen, beurzen en carnaval | Animal shows in circuses, fairs, and carnivals
86110302. Raad van Commissarissen | Board of trade
87340301. Test van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste testing

Werken bij CLIMAX-BOOKSHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLIMAX-BOOKSHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLIMAX-BOOKSHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLIMAX-BOOKSHOP. Looking for open vacancies in other companies

 • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Poedercoater (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het poedercoaten van allerhande aluminium profielen.

 • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: hands@home

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • Machineoperator computergestuurde installatie - VASTE NACHT (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. Je werkt hiervoor zelfstandig. Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor het dagelijks onderhoud van de machine. Je helpt bij kleine herstellingen en meldt storingen of onregelmatigheden aan de technische dienst. Je houdt nauwkeurig de produktiefiches bij. Je garandeert de veiligheid rond de machine.

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

  Type: Vaste Job

  ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

 • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Jannekemaan

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

 • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio ROESELARE-IZEGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: RI2018

 • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: DE ENGEL

  Type: Flexijob

  Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van CLIMAX-BOOKSHOP in sociale netwerken
Look for responds of CLIMAX-BOOKSHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLIMAX-BOOKSHOP. Laat een reactie achter voor CLIMAX-BOOKSHOP. CLIMAX-BOOKSHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLIMAX-BOOKSHOP. Leave a respond for CLIMAX-BOOKSHOP. CLIMAX-BOOKSHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLIMAX-BOOKSHOP op de google maps. Adres en contacten CLIMAX-BOOKSHOP
Location of CLIMAX-BOOKSHOP on the google maps. Address and contacts of CLIMAX-BOOKSHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come CLIMAX-BOOKSHOP CLIMAX-BOOKSHOP: EURO DB | BAKKERIJ VANHECKE | COIFFURE SAILING | Piron M | Arabesque

Other related companies as CLIMAX-BOOKSHOP: EURO DB | BAKKERIJ VANHECKE | COIFFURE SAILING | Piron M | Arabesque

CLIMAX-BOOKSHOP is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLIMAX-BOOKSHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05621948242. Het bedrijf CLIMAX-BOOKSHOP bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 21; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in CLIMAX-BOOKSHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLIMAX-BOOKSHOP is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLIMAX-BOOKSHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLIMAX-BOOKSHOP, openstaande posities, locatie van CLIMAX-BOOKSHOP op de kaart.

CLIMAX-BOOKSHOP is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLIMAX-BOOKSHOP, company assigned to the tax number BE05621948242. The company CLIMAX-BOOKSHOP is located at the address: BRUGSESTEENWEG 21; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in CLIMAX-BOOKSHOP were not found.
The main activity of CLIMAX-BOOKSHOP is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLIMAX-BOOKSHOP is not available. You also can look at reviews of CLIMAX-BOOKSHOP, open positions, location of CLIMAX-BOOKSHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLIMAX-BOOKSHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLIMAX-BOOKSHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLIMAX-BOOKSHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLIMAX-BOOKSHOP, employees, financial statistics.