CITY PRESS CENTER

Contactgegevens CITY PRESS CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CITY PRESS CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CITY PRESS CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANSPACHLAAN 67; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25111122 (+32-25111122) 25111122 (+32-25111122)

Fax (fax): +32 (63) 281-65-51 +32 (63) 281-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CITY PRESS CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CITY PRESS CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CITY PRESS CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CITY PRESS CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CITY PRESS CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CITY PRESS CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CITY PRESS CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CITY PRESS CENTER
Products information CITY PRESS CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE05409637451
Ondernemingsnummer: 7870300292
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in CITY PRESS CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CITY PRESS CENTER
(Get full report from official database of BE for CITY PRESS CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CITY PRESS CENTER
Addition kinds of activities for CITY PRESS CENTER

148199. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
12229901. Ondergrondse mijnbouw, semiantraciet | Underground mining, semianthracite
13219907. Vloeibare aardgas gassen (natuurlijke) productie | Liquefied petroleum gases (natural) production
25190206. Rieten meubels: opgevuld of vlak | Wicker furniture: padded or plain
33390102. Loodsmelten en raffineren (primair) | Lead smelting and refining (primary)
34630102. Pomp- en compressor smeedstukken, nonferrous | Pump and compressor forgings, nonferrous
51990211. Beeldhouwwerk | Statuary
55510202. Opblaasbare boten | Inflatable boats

Werken bij CITY PRESS CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CITY PRESS CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CITY PRESS CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CITY PRESS CENTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

 • Operator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

 • Manuele magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

 • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 20 uur per week (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Bertem. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • VERTALER NEDERLANDS FRANS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: PRAXIS BVBA

  Type: Studentenjob

  Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Frans (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

 • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

 • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

 • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

  Type: Vaste Job

  Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

 • Logistiek Assistent (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: Olympia NV

  Type: Vaste Job

  Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

 • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: DOOLAEGHE

  Type: Vaste Job

  Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

Zoek naar antwoorden van CITY PRESS CENTER in sociale netwerken
Look for responds of CITY PRESS CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CITY PRESS CENTER. Laat een reactie achter voor CITY PRESS CENTER. CITY PRESS CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CITY PRESS CENTER. Leave a respond for CITY PRESS CENTER. CITY PRESS CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CITY PRESS CENTER op de google maps. Adres en contacten CITY PRESS CENTER
Location of CITY PRESS CENTER on the google maps. Address and contacts of CITY PRESS CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come CITY PRESS CENTER CITY PRESS CENTER: PHILIPPE DEGIVES | HANS SENESAEL | CR?CHE KANGOUROU | BANCONTACT-MISTER CASH | Van Beveren Inlijstingen NV

Other related companies as CITY PRESS CENTER: PHILIPPE DEGIVES | HANS SENESAEL | CR?CHE KANGOUROU | BANCONTACT-MISTER CASH | Van Beveren Inlijstingen NV

CITY PRESS CENTER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CITY PRESS CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409637451. Het bedrijf CITY PRESS CENTER bevindt zich op het adres: ANSPACHLAAN 67; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in CITY PRESS CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CITY PRESS CENTER is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CITY PRESS CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CITY PRESS CENTER, openstaande posities, locatie van CITY PRESS CENTER op de kaart.

CITY PRESS CENTER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CITY PRESS CENTER, company assigned to the tax number BE05409637451. The company CITY PRESS CENTER is located at the address: ANSPACHLAAN 67; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in CITY PRESS CENTER were not found.
The main activity of CITY PRESS CENTER is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CITY PRESS CENTER is not available. You also can look at reviews of CITY PRESS CENTER, open positions, location of CITY PRESS CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CITY PRESS CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CITY PRESS CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CITY PRESS CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CITY PRESS CENTER, employees, financial statistics.