CHRISTIAN VANLOOCKE

Contactgegevens CHRISTIAN VANLOOCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN VANLOOCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN VANLOOCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A. BOUDRYSTRAAT 2; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58519532 (+32-58519532) 58519532 (+32-58519532)

Fax (fax): +32 (63) 225-53-21 +32 (63) 225-53-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN VANLOOCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN VANLOOCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN VANLOOCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN VANLOOCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN VANLOOCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN VANLOOCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN VANLOOCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN VANLOOCKE
Products information CHRISTIAN VANLOOCKE

BTW identificatienummer (tax): BE01557281494
Ondernemingsnummer: 7047973632
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CHRISTIAN VANLOOCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN VANLOOCKE
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN VANLOOCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN VANLOOCKE
Addition kinds of activities for CHRISTIAN VANLOOCKE

2411. logging | Logging
025200. Kip eieren | Chicken eggs
16290100. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
28690108. Methyl alcohol, synthetisch, methanol | Methyl alcohol, synthetic, methanol
38220500. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
38260101. Vlam fotometers | Flame photometers
39999923. Lamp schaduw frames | Lamp shade frames
57310200. Videocamera's, recorders en accessoires | Video cameras, recorders, and accessories

Werken bij CHRISTIAN VANLOOCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN VANLOOCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN VANLOOCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN VANLOOCKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

 • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

 • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

 • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

 • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

 • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

 • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

 • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: V.T.V.

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

 • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN VANLOOCKE in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN VANLOOCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN VANLOOCKE. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN VANLOOCKE. CHRISTIAN VANLOOCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN VANLOOCKE. Leave a respond for CHRISTIAN VANLOOCKE. CHRISTIAN VANLOOCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN VANLOOCKE op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN VANLOOCKE
Location of CHRISTIAN VANLOOCKE on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN VANLOOCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN VANLOOCKE CHRISTIAN VANLOOCKE: De Schrijver L | ALAIN GEORGES | MEEUS MARLEEN | FE. LACROIX V. & S. | RADIO CONTACT

Other related companies as CHRISTIAN VANLOOCKE: De Schrijver L | ALAIN GEORGES | MEEUS MARLEEN | FE. LACROIX V. & S. | RADIO CONTACT

CHRISTIAN VANLOOCKE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN VANLOOCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557281494. Het bedrijf CHRISTIAN VANLOOCKE bevindt zich op het adres: A. BOUDRYSTRAAT 2; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in CHRISTIAN VANLOOCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN VANLOOCKE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN VANLOOCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN VANLOOCKE, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN VANLOOCKE op de kaart.

CHRISTIAN VANLOOCKE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN VANLOOCKE, company assigned to the tax number BE01557281494. The company CHRISTIAN VANLOOCKE is located at the address: A. BOUDRYSTRAAT 2; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in CHRISTIAN VANLOOCKE were not found.
The main activity of CHRISTIAN VANLOOCKE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN VANLOOCKE is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN VANLOOCKE, open positions, location of CHRISTIAN VANLOOCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN VANLOOCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN VANLOOCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN VANLOOCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN VANLOOCKE, employees, financial statistics.