MEEUS MARLEEN

Contactgegevens MEEUS MARLEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEEUS MARLEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEEUS MARLEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOMMELSREDE 26; 9070; HEUSDEN, België

Telefoon (phone): 92522106 (+32-92522106) 92522106 (+32-92522106)

Fax (fax): +32 (14) 722-50-39 +32 (14) 722-50-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEEUS MARLEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEEUS MARLEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEEUS MARLEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEEUS MARLEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEEUS MARLEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEEUS MARLEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEEUS MARLEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEEUS MARLEEN
Products information MEEUS MARLEEN

BTW identificatienummer (tax): BE07914520263
Ondernemingsnummer: 6613464355
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Conseillers: Avocats.. Services: Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, Droit des Biens, Responsabilit茅 Civile Professionnelle.. Sp茅cialit茅s: Responsabilit茅 Civile Professionnelle, Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, Droit des Biens.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEEUS MARLEEN
(Get full report from official database of BE for MEEUS MARLEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEEUS MARLEEN
Addition kinds of activities for MEEUS MARLEEN

35450329. Vises, machine (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Vises, machine (machine tool accessories)
39990401. Bont strippen | Fur stripping
50729908. Plank of lichte hardware | Shelf or light hardware
50910101. Duikuitrusting en benodigdheden | Diving equipment and supplies
65140000. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
80990200. Fysisch onderzoek en testdiensten | Physical examination and testing services

Werken bij MEEUS MARLEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEEUS MARLEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEEUS MARLEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEEUS MARLEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Bakker (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Wouters Brood & Patisserie

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de productie van brood.

  • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van MEEUS MARLEEN in sociale netwerken
Look for responds of MEEUS MARLEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEEUS MARLEEN. Laat een reactie achter voor MEEUS MARLEEN. MEEUS MARLEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEEUS MARLEEN. Leave a respond for MEEUS MARLEEN. MEEUS MARLEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEEUS MARLEEN op de google maps. Adres en contacten MEEUS MARLEEN
Location of MEEUS MARLEEN on the google maps. Address and contacts of MEEUS MARLEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MEEUS MARLEEN MEEUS MARLEEN: Vercauteren S. BVBA | BACOB | ALL-THERMO SERVICE | MARCEL DE LEEUW | Caja

Other related companies as MEEUS MARLEEN: Vercauteren S. BVBA | BACOB | ALL-THERMO SERVICE | MARCEL DE LEEUW | Caja

MEEUS MARLEEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEEUS MARLEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07914520263. Het bedrijf MEEUS MARLEEN bevindt zich op het adres: BOMMELSREDE 26; 9070; HEUSDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats.. Services: Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, Droit des Biens, Responsabilit茅 Civile Professionnelle.. Sp茅cialit茅s: Responsabilit茅 Civile Professionnelle, Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, Droit des Biens..
De hoofdactiviteit van MEEUS MARLEEN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEEUS MARLEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEEUS MARLEEN, openstaande posities, locatie van MEEUS MARLEEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEEUS MARLEEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEEUS MARLEEN, company assigned to the tax number BE07914520263. The company MEEUS MARLEEN is located at the address: BOMMELSREDE 26; 9070; HEUSDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats.. Services: Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, Droit des Biens, Responsabilit茅 Civile Professionnelle.. Sp茅cialit茅s: Responsabilit茅 Civile Professionnelle, Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, Droit des Biens..
The main activity of MEEUS MARLEEN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MEEUS MARLEEN is not available. You also can look at reviews of MEEUS MARLEEN, open positions, location of MEEUS MARLEEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEEUS MARLEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEEUS MARLEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEEUS MARLEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEEUS MARLEEN, employees, financial statistics.