CHRISTEL

Contactgegevens CHRISTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TEN BOSCHSTRAAT 12B1; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34497162 (+32-34497162) 34497162 (+32-34497162)

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTEL
Products information CHRISTEL

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CHRISTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTEL
(Get full report from official database of BE for CHRISTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTEL
Addition kinds of activities for CHRISTEL

0132. Tabak | Tobacco
371402. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
25110208. Krukjes, huishouden: hout | Stools, household: wood
38260300. Vloeistof testapparaat | Liquid testing apparatus
67339900. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec

Werken bij CHRISTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker - Platte Daken (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Balen zijn wij dringend op zoek naar een dakwerker voor de platte daken. Je plaatst en brandt roofing. Je plaatst isolatiematerialen.

 • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

 • Junior Calculator (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

 • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

 • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

 • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • Poets- en huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tielt-Winge en omgeving

 • VERKOOP SUPERMARKT - STUDENT M/V (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in de regio van Avelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Heb je zin om een centje bij te verdienen op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties? Solliciteer nu!

 • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: All Round

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

 • Application Specialist (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

 • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: NV TerBeke Pluma

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

 • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

Zoek naar antwoorden van CHRISTEL in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTEL. Laat een reactie achter voor CHRISTEL. CHRISTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTEL. Leave a respond for CHRISTEL. CHRISTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTEL op de google maps. Adres en contacten CHRISTEL
Location of CHRISTEL on the google maps. Address and contacts of CHRISTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTEL CHRISTEL: LUYTEN HUBERT | F. SMEUNINX | STEFAAN EN ANTOINE DE VOS | GRAND GARAGE FRAN?AIS | Arnauts L

Other related companies as CHRISTEL: LUYTEN HUBERT | F. SMEUNINX | STEFAAN EN ANTOINE DE VOS | GRAND GARAGE FRAN?AIS | Arnauts L

CHRISTEL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf CHRISTEL bevindt zich op het adres: TEN BOSCHSTRAAT 12B1; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in CHRISTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTEL is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTEL, openstaande posities, locatie van CHRISTEL op de kaart.

CHRISTEL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTEL, company assigned to the tax number BE02787475585. The company CHRISTEL is located at the address: TEN BOSCHSTRAAT 12B1; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in CHRISTEL were not found.
The main activity of CHRISTEL is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTEL is not available. You also can look at reviews of CHRISTEL, open positions, location of CHRISTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTEL, employees, financial statistics.