BOETIEKSKE

Contactgegevens BOETIEKSKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOETIEKSKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOETIEKSKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP 30; 3221; HOLSBEEK, België

Telefoon (phone): 16565315 (+32-16565315) 16565315 (+32-16565315)

Fax (fax): +32 (3) 707-63-92 +32 (3) 707-63-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOETIEKSKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOETIEKSKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOETIEKSKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOETIEKSKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOETIEKSKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOETIEKSKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOETIEKSKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOETIEKSKE
Products information BOETIEKSKE

BTW identificatienummer (tax): BE07001556396
Ondernemingsnummer: 7497863769
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BOETIEKSKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOETIEKSKE
(Get full report from official database of BE for BOETIEKSKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOETIEKSKE
Addition kinds of activities for BOETIEKSKE

355500. Printing machines | Printing trades machinery
373103. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
20240102. Ijs, verpakt: gegoten, op stokjes, enz. | Ice cream, packaged: molded, on sticks, etc.
20329903. Puddingen, behalve vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Puddings, except meat: packaged in cans, jars, etc.
20410301. Brood en broodsoortrollenmixen | Bread and bread-type roll mixes
22959906. Vernissen van textiel | Varnishing of textiles
32219902. Carboys, glas | Carboys, glass
37110406. Motorhomes, zelfstandige, montage van | Motor homes, self contained, assembly of
65120300. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters

Werken bij BOETIEKSKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOETIEKSKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOETIEKSKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOETIEKSKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

 • Technical after sales specialist Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technical after sales specialist. De functieomschrijving: Telefonisch technische bijstand verlenen De leveranciers informeren over technische problemen en interventies Coordinatie en beheer van de teruggestuurde goederen voor expertises Stockbeheer en het versturen van de reserveonderdelen Planning opvolgen van de techniekers

 • Lasser (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

 • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Actief Interim Kapellen

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

 • MEDEWERKERS HUISHOUDELIJKE HULP (M/V) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF K-EI-REIN IN KRUISEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je verricht, als sociaal ingesteld en flexbel dienstencheque-werknemer, huishoudelijke taken bij particulieren. Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen, strijken, kleine verstelwerken, maaltijden bereiden, ramen lappen, ... enz. bij gezinnen en/of bejaarden.

 • Poetshulp Ravels (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent Polyvalente zaalmedewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DE LOFT

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken voor ons hotel nog hulp voor de ontbijtservice, de afwas, en allerhande hulp in onze tea room.

 • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: OFFICE4TALENT

  Type: Vaste Job

  Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

 • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Vaste Job

  Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

 • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ESK

  Type: Leercontract

  U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

Zoek naar antwoorden van BOETIEKSKE in sociale netwerken
Look for responds of BOETIEKSKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOETIEKSKE. Laat een reactie achter voor BOETIEKSKE. BOETIEKSKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOETIEKSKE. Leave a respond for BOETIEKSKE. BOETIEKSKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOETIEKSKE op de google maps. Adres en contacten BOETIEKSKE
Location of BOETIEKSKE on the google maps. Address and contacts of BOETIEKSKE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOETIEKSKE BOETIEKSKE: BESIX Group | MICHELE LAMBERT | DIRK NAERT | STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | Struyfs & Zn BVBA

Other related companies as BOETIEKSKE: BESIX Group | MICHELE LAMBERT | DIRK NAERT | STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | Struyfs & Zn BVBA

BOETIEKSKE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOETIEKSKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001556396. Het bedrijf BOETIEKSKE bevindt zich op het adres: DORP 30; 3221; HOLSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in BOETIEKSKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOETIEKSKE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOETIEKSKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOETIEKSKE, openstaande posities, locatie van BOETIEKSKE op de kaart.

BOETIEKSKE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOETIEKSKE, company assigned to the tax number BE07001556396. The company BOETIEKSKE is located at the address: DORP 30; 3221; HOLSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in BOETIEKSKE were not found.
The main activity of BOETIEKSKE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOETIEKSKE is not available. You also can look at reviews of BOETIEKSKE, open positions, location of BOETIEKSKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOETIEKSKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOETIEKSKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOETIEKSKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOETIEKSKE, employees, financial statistics.