BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH

Contactgegevens BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JACOBSMARKT 1; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32322819 32322819

Fax (fax): +32 (65) 554-59-64 +32 (65) 554-59-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH
Products information BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH

BTW identificatienummer (tax): BE07425079345
Ondernemingsnummer: 5414306640
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH
(Get full report from official database of BE for BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH
Addition kinds of activities for BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH

329601. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
20130304. Worstjes, van gekocht vlees | Sausages, from purchased meat
20649907. Fudge (snoep) | Fudge (candy)
33550102. Spoelen, draadaluminium: gemaakt in walsen | Coils, wire aluminum: made in rolling mills
72319901. Kappers | Hairdressers

Werken bij BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH. Looking for open vacancies in other companies

 • keukenhulp (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

 • Administratief bediende debiteuren (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende debiteuren ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzorgt het dagelijks beheer van de invorderingsportefeuille in collectieve schuldenregeling Je contacteert bemiddelaars en andere partijen Je zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van het verloop van een dossier Je staat in voor de invordering van de nog openstaande bedragen, analyse van de voorstellen en het afsluiten van de dossiers

 • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

 • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp Dienstencheques (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn we op zoek naar een poets - en strijkhulp in het kader van dienstencheques in de regio Groot-Leuven. Je staat daarbij in voor een variabel pakket aan huishoudelijke taken bij verschillende gezinnen.

 • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

 • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

 • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: HOCKE

  Type: Vaste Job

  Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Wetteren/Wichelen) - Zelfstandige basis (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

 • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: ERWIN HIMPENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

 • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

 • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

  Type: Flexijob

  Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH in sociale netwerken
Look for responds of BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH. Laat een reactie achter voor BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH. BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH. Leave a respond for BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH. BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH op de google maps. Adres en contacten BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH
Location of BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH on the google maps. Address and contacts of BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH: CONSTANT DEBLAERE | LA GRANDE MURAILLE | COUSCOUS DELLYS | P. BRAHY | BVBA DEMUYS BVBA

Other related companies as BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH: CONSTANT DEBLAERE | LA GRANDE MURAILLE | COUSCOUS DELLYS | P. BRAHY | BVBA DEMUYS BVBA

BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07425079345. Het bedrijf BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH bevindt zich op het adres: SINT-JACOBSMARKT 1; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH, openstaande posities, locatie van BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH op de kaart.

BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH, company assigned to the tax number BE07425079345. The company BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH is located at the address: SINT-JACOBSMARKT 1; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH were not found.
The main activity of BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH is not available. You also can look at reviews of BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH, open positions, location of BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEKHANDEL VAN DEN BOSCH, employees, financial statistics.