P. BRAHY

Contactgegevens P. BRAHY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P. BRAHY: address, phone, fax, email, website, opening hours

P. BRAHY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PARC 28; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64221757 (+32-64221757) 64221757 (+32-64221757)

Fax (fax): +32 (65) 230-35-21 +32 (65) 230-35-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P. BRAHY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P. BRAHY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P. BRAHY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P. BRAHY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P. BRAHY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P. BRAHY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P. BRAHY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P. BRAHY
Products information P. BRAHY

BTW identificatienummer (tax): BE03676818847
Ondernemingsnummer: 4488433837
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Notaires.

Product categorie (product category): Notaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P. BRAHY
(Get full report from official database of BE for P. BRAHY)

Aanvulling soorten activiteiten voor P. BRAHY
Addition kinds of activities for P. BRAHY

239504. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
508401. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
27520303. Visitekaartjes, gelithografeerd | Visiting cards, lithographed
27549919. Handelszegels: gravure printing | Trading stamps: gravure printing
35110103. Stoomturbine generator set units, compleet | Steam turbine generator set units, complete
35550402. Photoengraving machines | Photoengraving machines
39310106. Concertinas en onderdelen | Concertinas and parts
79290106. Gospel zangers | Gospel singers

Werken bij P. BRAHY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P. BRAHY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P. BRAHY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P. BRAHY. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Elektromecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het algemeen onderhoud van werfmaterieel - Je onderzoekt en herstelt elektrische en mechanische storingen van het machinepark - Je zorgt voor de uitvoering van de werfinrichtingen op diverse werven - Periodiek sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de bouwkranen op de werven - Je bent flexibel inzetbaar voor diverse kleine karweien op het depot of in de rest van het magazijn

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Banketbakker M/V (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van P. BRAHY in sociale netwerken
Look for responds of P. BRAHY in social networks

Lees alle opmerkingen voor P. BRAHY. Laat een reactie achter voor P. BRAHY. P. BRAHY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P. BRAHY. Leave a respond for P. BRAHY. P. BRAHY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P. BRAHY op de google maps. Adres en contacten P. BRAHY
Location of P. BRAHY on the google maps. Address and contacts of P. BRAHY

Andere gerelateerde bedrijven als come P. BRAHY P. BRAHY: BOGAERTS | BENJAMIN GILIS | Hasselt Design | COLLOT P & Fils SPRL | RONALD COPPENS

Other related companies as P. BRAHY: BOGAERTS | BENJAMIN GILIS | Hasselt Design | COLLOT P & Fils SPRL | RONALD COPPENS

P. BRAHY is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P. BRAHY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03676818847. Het bedrijf P. BRAHY bevindt zich op het adres: RUE DU PARC 28; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 208,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Notaires. Lijst met producten zijn Services: Notaires..
De hoofdactiviteit van P. BRAHY is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P. BRAHY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P. BRAHY, openstaande posities, locatie van P. BRAHY op de kaart.

P. BRAHY is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is P. BRAHY, company assigned to the tax number BE03676818847. The company P. BRAHY is located at the address: RUE DU PARC 28; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 208,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Notaires. List of products are Services: Notaires..
The main activity of P. BRAHY is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of P. BRAHY is not available. You also can look at reviews of P. BRAHY, open positions, location of P. BRAHY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P. BRAHY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P. BRAHY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P. BRAHY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P. BRAHY, employees, financial statistics.