Hasselt Design

Contactgegevens Hasselt Design: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hasselt Design: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hasselt Design

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stadsomvaart 1 Box 7; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 42 22 (+32-011 22 42 22) 011 22 42 22 (+32-011 22 42 22)

Fax (fax): +32 (83) 583-98-64 +32 (83) 583-98-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hasselt Design: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hasselt Design"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hasselt Design"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hasselt Design, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hasselt Design. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hasselt Design, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hasselt Design. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hasselt Design
Products information Hasselt Design

BTW identificatienummer (tax): BE04586761474
Ondernemingsnummer: 1541076660
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Hasselt Design zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imitation jewelry - Mfg.& Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hasselt Design
(Get full report from official database of BE for Hasselt Design)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hasselt Design
Addition kinds of activities for Hasselt Design

01610407. Selderij boerderij | Celery farm
17319900. Elektrisch werk, anders | Electrical work, nec
29110303. Oliën, brandstof | Oils, fuel
32110100. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
51690100. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
57129906. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture

Werken bij Hasselt Design: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hasselt Design: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hasselt Design. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hasselt Design. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: BELLE & MOI

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 3D-ICT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

Zoek naar antwoorden van Hasselt Design in sociale netwerken
Look for responds of Hasselt Design in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hasselt Design. Laat een reactie achter voor Hasselt Design. Hasselt Design bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hasselt Design. Leave a respond for Hasselt Design. Hasselt Design on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hasselt Design op de google maps. Adres en contacten Hasselt Design
Location of Hasselt Design on the google maps. Address and contacts of Hasselt Design

Andere gerelateerde bedrijven als come Hasselt Design Hasselt Design: Van Cleemputte A | MOBISTAR CENTER DESIGN DIFFUSION | Masson L | R. Notte en Zonen B.V.B.A. | ?T OOSTHOF

Other related companies as Hasselt Design: Van Cleemputte A | MOBISTAR CENTER DESIGN DIFFUSION | Masson L | R. Notte en Zonen B.V.B.A. | ?T OOSTHOF

Hasselt Design is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hasselt Design, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04586761474. Het bedrijf Hasselt Design bevindt zich op het adres: Stadsomvaart 1 Box 7; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imitation jewelry - Mfg.& Whol.. Producten gemaakt in Hasselt Design zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hasselt Design is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hasselt Design is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hasselt Design, openstaande posities, locatie van Hasselt Design op de kaart.

Hasselt Design is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hasselt Design, company assigned to the tax number BE04586761474. The company Hasselt Design is located at the address: Stadsomvaart 1 Box 7; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imitation jewelry - Mfg.& Whol.. Products created in Hasselt Design were not found.
The main activity of Hasselt Design is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hasselt Design is not available. You also can look at reviews of Hasselt Design, open positions, location of Hasselt Design on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hasselt Design, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hasselt Design, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hasselt Design, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hasselt Design, employees, financial statistics.