R. Notte en Zonen B.V.B.A.

Contactgegevens R. Notte en Zonen B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. Notte en Zonen B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. Notte en Zonen B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldakkerwegel 36 9230 Wetteren, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. Notte en Zonen B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. Notte en Zonen B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. Notte en Zonen B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. Notte en Zonen B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. Notte en Zonen B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. Notte en Zonen B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. Notte en Zonen B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. Notte en Zonen B.V.B.A.
Products information R. Notte en Zonen B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08401214599
Ondernemingsnummer: 4300842285
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 642,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Skeleton construction work

Product categorie (product category): General Contractors,Prime Contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. Notte en Zonen B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for R. Notte en Zonen B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. Notte en Zonen B.V.B.A.
Addition kinds of activities for R. Notte en Zonen B.V.B.A.

0741. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
26790902. Brandstofcelvormen, karton: gemaakt van aangekocht materiaal | Fuel cell forms, cardboard: made from purchased material
36290204. Condensers, voor motoren of generatoren | Condensers, for motors or generators
38240206. Magnetische tellers | Magnetic counters
72310102. Elektrolyse en epilatorische diensten | Electrolysis and epilatory services
79991305. Loterij tickets, verkoop van | Lottery tickets, sale of
87420505. Planning consultant | Planning consultant
97219906. Vredeskorps | Peace corps

Werken bij R. Notte en Zonen B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. Notte en Zonen B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. Notte en Zonen B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. Notte en Zonen B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

  • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 24 u per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, donderdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag .Op vrijdag (en een nog vrij te kiezen andere dag) werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Adjunct Smatch Haaltert(M/V) (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PROFI

    Type: Vaste Job

    Tijdens een praktijkgerichte opleiding leert u het dagelijks functioneren en beheer van de winkel kennen. Als assistent wordt u de rechterhand van de gerant. Samen met de gerant staat u in voor het operationele gedeelte van het commerciële en financiële beheer van de winkel. Tevens staat u, samen met de gerant, in voor het team van medewerkers.

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

Zoek naar antwoorden van R. Notte en Zonen B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of R. Notte en Zonen B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. Notte en Zonen B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor R. Notte en Zonen B.V.B.A.. R. Notte en Zonen B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. Notte en Zonen B.V.B.A.. Leave a respond for R. Notte en Zonen B.V.B.A.. R. Notte en Zonen B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. Notte en Zonen B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten R. Notte en Zonen B.V.B.A.
Location of R. Notte en Zonen B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of R. Notte en Zonen B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come R. Notte en Zonen B.V.B.A. R. Notte en Zonen B.V.B.A.: Brutex SA | Warnotte J | GUIOT | Mannavita BVBA | SCHEPERS & Co

Other related companies as R. Notte en Zonen B.V.B.A.: Brutex SA | Warnotte J | GUIOT | Mannavita BVBA | SCHEPERS & Co

R. Notte en Zonen B.V.B.A. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. Notte en Zonen B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08401214599. Het bedrijf R. Notte en Zonen B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Veldakkerwegel 36 9230 Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 642,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is General Contractors,Prime Contractors. Lijst met producten zijn Skeleton construction work.
De hoofdactiviteit van R. Notte en Zonen B.V.B.A. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. Notte en Zonen B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. Notte en Zonen B.V.B.A., openstaande posities, locatie van R. Notte en Zonen B.V.B.A. op de kaart.

R. Notte en Zonen B.V.B.A. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. Notte en Zonen B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08401214599. The company R. Notte en Zonen B.V.B.A. is located at the address: Veldakkerwegel 36 9230 Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 642,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is General Contractors,Prime Contractors. List of products are Skeleton construction work.
The main activity of R. Notte en Zonen B.V.B.A. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of R. Notte en Zonen B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of R. Notte en Zonen B.V.B.A., open positions, location of R. Notte en Zonen B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. Notte en Zonen B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. Notte en Zonen B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. Notte en Zonen B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. Notte en Zonen B.V.B.A., employees, financial statistics.