BEATRIJS DE MEY

Contactgegevens BEATRIJS DE MEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEATRIJS DE MEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEATRIJS DE MEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPORTLAAN 1; 9180; MOERBEKE, België

Telefoon (phone): 93468136 (+32-93468136) 93468136 (+32-93468136)

Fax (fax): +32 (12) 542-67-15 +32 (12) 542-67-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEATRIJS DE MEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEATRIJS DE MEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEATRIJS DE MEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEATRIJS DE MEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEATRIJS DE MEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEATRIJS DE MEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEATRIJS DE MEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEATRIJS DE MEY
Products information BEATRIJS DE MEY

BTW identificatienummer (tax): BE03891326904
Ondernemingsnummer: 6958435058
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BEATRIJS DE MEY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEATRIJS DE MEY
(Get full report from official database of BE for BEATRIJS DE MEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEATRIJS DE MEY
Addition kinds of activities for BEATRIJS DE MEY

175199. Timmerwerk, nec | Carpentry work, nec
267200. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
15220103. Condominium constructie | Condominium construction
15419906. Papier- / pulpmolenbouw | Paper/pulp mill construction
22990303. Draad: linnen, hennep of ramie | Thread: linen, hemp or ramie
32910704. Scheepsstenen, kunstmatig | Scythstones, artificial
36340508. Massage machines, elektrisch, behalve schoonheid / kapper winkels | Massage machines, electric, except for beauty/barber shops
38290107. Meetinstrumenten, ultrasone dikte | Gauging instruments, thickness ultrasonic
48320200. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format
61410104. Afbetaling verkoopfinanciering, behalve banken | Installment sales finance, other than banks

Werken bij BEATRIJS DE MEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEATRIJS DE MEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEATRIJS DE MEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEATRIJS DE MEY. Looking for open vacancies in other companies

 • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

 • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Compass Group Belgilux

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

 • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

 • Internal Sales employee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

 • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

 • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

 • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: BERSHKA

  Type: Studentenjob

  Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

  Type: Werfreserve

  Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

Zoek naar antwoorden van BEATRIJS DE MEY in sociale netwerken
Look for responds of BEATRIJS DE MEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEATRIJS DE MEY. Laat een reactie achter voor BEATRIJS DE MEY. BEATRIJS DE MEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEATRIJS DE MEY. Leave a respond for BEATRIJS DE MEY. BEATRIJS DE MEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEATRIJS DE MEY op de google maps. Adres en contacten BEATRIJS DE MEY
Location of BEATRIJS DE MEY on the google maps. Address and contacts of BEATRIJS DE MEY

Andere gerelateerde bedrijven als come BEATRIJS DE MEY BEATRIJS DE MEY: COIFFURE RIK | de Locht Danièle | VAN KELECOM STEFAAN | JOHAN GOIRIS | PAUL ZEGERS

Other related companies as BEATRIJS DE MEY: COIFFURE RIK | de Locht Danièle | VAN KELECOM STEFAAN | JOHAN GOIRIS | PAUL ZEGERS

BEATRIJS DE MEY is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEATRIJS DE MEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03891326904. Het bedrijf BEATRIJS DE MEY bevindt zich op het adres: SPORTLAAN 1; 9180; MOERBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in BEATRIJS DE MEY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEATRIJS DE MEY is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEATRIJS DE MEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEATRIJS DE MEY, openstaande posities, locatie van BEATRIJS DE MEY op de kaart.

BEATRIJS DE MEY is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEATRIJS DE MEY, company assigned to the tax number BE03891326904. The company BEATRIJS DE MEY is located at the address: SPORTLAAN 1; 9180; MOERBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in BEATRIJS DE MEY were not found.
The main activity of BEATRIJS DE MEY is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BEATRIJS DE MEY is not available. You also can look at reviews of BEATRIJS DE MEY, open positions, location of BEATRIJS DE MEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEATRIJS DE MEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEATRIJS DE MEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEATRIJS DE MEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEATRIJS DE MEY, employees, financial statistics.