BEATRICE GEYSKENS

Contactgegevens BEATRICE GEYSKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEATRICE GEYSKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEATRICE GEYSKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NAAMSESTEENWEG 116; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16221674 (+32-16221674) 16221674 (+32-16221674)

Fax (fax): +32 (53) 120-39-13 +32 (53) 120-39-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEATRICE GEYSKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEATRICE GEYSKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEATRICE GEYSKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEATRICE GEYSKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEATRICE GEYSKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEATRICE GEYSKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEATRICE GEYSKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEATRICE GEYSKENS
Products information BEATRICE GEYSKENS

BTW identificatienummer (tax): BE04266784667
Ondernemingsnummer: 6418731689
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in BEATRICE GEYSKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEATRICE GEYSKENS
(Get full report from official database of BE for BEATRICE GEYSKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEATRICE GEYSKENS
Addition kinds of activities for BEATRICE GEYSKENS

3672. Printplaten | Printed circuit boards
382303. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments
22610300. Decoratieve afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Decorative finishing of cotton broadwoven fabrics
23960404. Tip afdrukken en stampen op stof | Tip printing and stamping on fabric
35640203. Uitlaatventilatoren: industrieel of commercieel | Exhaust fans: industrial or commercial
94319908. Geestelijke gezondheidsinstelling administratie, overheid | Mental health agency administration, government

Werken bij BEATRICE GEYSKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEATRICE GEYSKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEATRICE GEYSKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEATRICE GEYSKENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

  Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

 • Kok (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

 • Process project ingenieur (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

 • Bijlesgever C# (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

 • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ALDI

  Type: Vaste Job

  Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

 • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

 • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

Zoek naar antwoorden van BEATRICE GEYSKENS in sociale netwerken
Look for responds of BEATRICE GEYSKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEATRICE GEYSKENS. Laat een reactie achter voor BEATRICE GEYSKENS. BEATRICE GEYSKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEATRICE GEYSKENS. Leave a respond for BEATRICE GEYSKENS. BEATRICE GEYSKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEATRICE GEYSKENS op de google maps. Adres en contacten BEATRICE GEYSKENS
Location of BEATRICE GEYSKENS on the google maps. Address and contacts of BEATRICE GEYSKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come BEATRICE GEYSKENS BEATRICE GEYSKENS: FRANCOIS HENKINET | ERIC HOUYOUX | E. CEULEMANS | L. VANDERSEYPEN | FLESSEN REBUILT BEDRIJF BVBA

Other related companies as BEATRICE GEYSKENS: FRANCOIS HENKINET | ERIC HOUYOUX | E. CEULEMANS | L. VANDERSEYPEN | FLESSEN REBUILT BEDRIJF BVBA

BEATRICE GEYSKENS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEATRICE GEYSKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04266784667. Het bedrijf BEATRICE GEYSKENS bevindt zich op het adres: NAAMSESTEENWEG 116; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in BEATRICE GEYSKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEATRICE GEYSKENS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEATRICE GEYSKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEATRICE GEYSKENS, openstaande posities, locatie van BEATRICE GEYSKENS op de kaart.

BEATRICE GEYSKENS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEATRICE GEYSKENS, company assigned to the tax number BE04266784667. The company BEATRICE GEYSKENS is located at the address: NAAMSESTEENWEG 116; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in BEATRICE GEYSKENS were not found.
The main activity of BEATRICE GEYSKENS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BEATRICE GEYSKENS is not available. You also can look at reviews of BEATRICE GEYSKENS, open positions, location of BEATRICE GEYSKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEATRICE GEYSKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEATRICE GEYSKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEATRICE GEYSKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEATRICE GEYSKENS, employees, financial statistics.