E. CEULEMANS

Contactgegevens E. CEULEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E. CEULEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

E. CEULEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN BERNARD CROIX 25; 1325; CHAUMONT-GISTOUX, België

Telefoon (phone): 10689102 (+32-10689102) 10689102 (+32-10689102)

Fax (fax): +32 (4) 367-90-21 +32 (4) 367-90-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E. CEULEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E. CEULEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E. CEULEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E. CEULEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E. CEULEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E. CEULEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E. CEULEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E. CEULEMANS
Products information E. CEULEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE02516662597
Ondernemingsnummer: 4312652587
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Syndics.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E. CEULEMANS
(Get full report from official database of BE for E. CEULEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor E. CEULEMANS
Addition kinds of activities for E. CEULEMANS

7299. Diverse persoonlijke diensten | Miscellaneous personal services
326399. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
22540000. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
22980205. Zachte vezelkoord en touw | Soft fiber cordage and twine
26210309. Waterdicht papier | Waterproof paper
36749907. Nucleaire detectoren, vaste toestand | Nuclear detectors, solid state
37999902. Skiliften, touwen of gondels | Ski lifts, tows or gondolas
83220502. Familie locatie service | Family location service
87439900. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec

Werken bij E. CEULEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E. CEULEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E. CEULEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E. CEULEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerk(st)ers regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze Internationaal gerenomeerde klant, gelegen Leuvensesteenweg in Zaventem, zijn wij op zoek naar een heel aantal mensen die graag in montage/productie afdeling wensen te werken. Jouw taken zullen oa bestaan uit : - Monteren van componenten - Testen van afgewerkte produkten op waterdichtheid

  • Hulpboekhouder - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder voor een bedrijf in de automotive sector gelegen in Sint-Niklaas. Het gaat om een uitzendopdracht voor al zeker 1 maand. Onze klant is een verdeler van premium merken in de automotive sector. Je zal samenwerken met 2 collega's op de boekhouding, die dringend operationele ondersteuning nodig hebben. De plaats van tewerkstelling is Sint-Niklaas en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Jouw takenpakket bestaat uit: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken in Je verzorgt de kasboekingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vreren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • Call Agent met commerciële flair - Tijdelijk met optie vast (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Op basis van de gemaakte offerte die je collega's van Internal Sales gemaakt hebben, neem jij telefonisch contact op met de klant/ prospect. Je bent een luisterend oor voor de klant/ prospect en komt tijdens het gesprek te weten wat hun verdere wensen zijn. Je bent een volharder, je zet er je tanden in en volgt dit verder op van A tot Z. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt een groot assortiment aan isotherme oplossingen op maat, gebaseerd op de kernwaarden van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met een jaaromzet van meer dan 50 miljoen euro en een nieuwe moderne productievestiging in Beveren-Leie is onze klant één van de belangrijkste leveranciers van bouwsystemen voor geconditioneerde industriële omgevingen.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KNOKKE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van E. CEULEMANS in sociale netwerken
Look for responds of E. CEULEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor E. CEULEMANS. Laat een reactie achter voor E. CEULEMANS. E. CEULEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E. CEULEMANS. Leave a respond for E. CEULEMANS. E. CEULEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E. CEULEMANS op de google maps. Adres en contacten E. CEULEMANS
Location of E. CEULEMANS on the google maps. Address and contacts of E. CEULEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come E. CEULEMANS E. CEULEMANS: SHELL | SABLIERES LANNOY SPRL | VAN LOOVEREN | VAN DEN BOGAERT | Media Trading

Other related companies as E. CEULEMANS: SHELL | SABLIERES LANNOY SPRL | VAN LOOVEREN | VAN DEN BOGAERT | Media Trading

E. CEULEMANS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E. CEULEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02516662597. Het bedrijf E. CEULEMANS bevindt zich op het adres: CHEMIN BERNARD CROIX 25; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Administration d'immeubles. Lijst met producten zijn Services: Syndics..
De hoofdactiviteit van E. CEULEMANS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E. CEULEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E. CEULEMANS, openstaande posities, locatie van E. CEULEMANS op de kaart.

E. CEULEMANS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is E. CEULEMANS, company assigned to the tax number BE02516662597. The company E. CEULEMANS is located at the address: CHEMIN BERNARD CROIX 25; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Administration d'immeubles. List of products are Services: Syndics..
The main activity of E. CEULEMANS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of E. CEULEMANS is not available. You also can look at reviews of E. CEULEMANS, open positions, location of E. CEULEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E. CEULEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E. CEULEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E. CEULEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E. CEULEMANS, employees, financial statistics.