B.M.G.

Contactgegevens B.M.G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.M.G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.M.G.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JANSPLEIN 2; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32274085 32274085

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.M.G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.M.G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.M.G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.M.G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.M.G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.M.G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.M.G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.M.G.
Products information B.M.G.

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in B.M.G. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.M.G.
(Get full report from official database of BE for B.M.G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.M.G.
Addition kinds of activities for B.M.G.

333900. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
517100. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
599913. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes
16290504. Afvalverwerking plantenbouw | Waste disposal plant construction
35349902. Roltrappen, passagiers en vrachtwagens | Escalators, passenger and freight

Werken bij B.M.G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.M.G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.M.G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.M.G.. Looking for open vacancies in other companies

 • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

 • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

 • Account Receivable (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De Accounts Receivable Officer is oa verantwoordelijk voor: het doorgeven en opvolgen van de dossiers incasso en advocaten om een tijdige inning van de facturen te waarborgen het behandelen van de claims bij de financiële maatschappijen het opvolgen van de maandelijkse debiteurenlijst het behandelen van de aanmaningen het uitvoeren van credit checks het registreren van klachten

 • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: HET STRIJKHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

 • Studenten orderpick/magazijnwerk gezocht regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

  Type: Studentenjob

  Je wordt ingeschakeld op de afdeling Outbound in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: wegzetten van goederen en laden van vrachtwagens orderpicken en -packen scannen en labellen

 • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

 • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEXTIEL TROCH

  Type: Vaste Job

  U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

 • Business Development Manager HR Services (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Sales Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

 • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Ausy Finance

  Type: Vaste Job

  Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

 • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

 • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: QUEENS

  Type: Leercontract

  Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van B.M.G. in sociale netwerken
Look for responds of B.M.G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.M.G.. Laat een reactie achter voor B.M.G.. B.M.G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.M.G.. Leave a respond for B.M.G.. B.M.G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.M.G. op de google maps. Adres en contacten B.M.G.
Location of B.M.G. on the google maps. Address and contacts of B.M.G.

Andere gerelateerde bedrijven als come B.M.G. B.M.G.: Wanzeele C | Aquatrium BVBA | FAG Vleeswarenfabriek BVBA | SERVICE RESIDENTIE HELIOS | ESTHETIQUE BEAUBELLE

Other related companies as B.M.G.: Wanzeele C | Aquatrium BVBA | FAG Vleeswarenfabriek BVBA | SERVICE RESIDENTIE HELIOS | ESTHETIQUE BEAUBELLE

B.M.G. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.M.G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf B.M.G. bevindt zich op het adres: SINT-JANSPLEIN 2; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in B.M.G. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.M.G. is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.M.G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.M.G., openstaande posities, locatie van B.M.G. op de kaart.

B.M.G. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.M.G., company assigned to the tax number BE08604736328. The company B.M.G. is located at the address: SINT-JANSPLEIN 2; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in B.M.G. were not found.
The main activity of B.M.G. is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B.M.G. is not available. You also can look at reviews of B.M.G., open positions, location of B.M.G. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.M.G., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.M.G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.M.G., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.M.G., employees, financial statistics.