FAG Vleeswarenfabriek BVBA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • FAG Vleeswarenfabriek BVBA
Private companiesEating and Drinking Places • FAG Vleeswarenfabriek BVBA

Contactgegevens FAG Vleeswarenfabriek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FAG Vleeswarenfabriek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FAG Vleeswarenfabriek BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Plantijnstraat 8; 8400; Oostende (Stene), België

Telefoon (phone): 059 80 70 60; 059 80 71 33; 059 80 75 83; 059 80 85 90 (+32-059 80 70 60; 059 80 71 33; 059 80 75 83; 059 80 85 90) 059 80 70 60; 059 80 71 33; 059 80 75 83; 059 80 85 90 (+32-059 80 70 60; 059 80 71 33; 059 80 75 83; 059 80 85 90)

Fax (fax): 059 80 90 60 (+32-059 80 90 60) 059 80 90 60 (+32-059 80 90 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FAG Vleeswarenfabriek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FAG Vleeswarenfabriek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FAG Vleeswarenfabriek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FAG Vleeswarenfabriek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FAG Vleeswarenfabriek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FAG Vleeswarenfabriek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FAG Vleeswarenfabriek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FAG Vleeswarenfabriek BVBA
Products information FAG Vleeswarenfabriek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06312164306
Ondernemingsnummer: 8041137695
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Industrial kitchens & restaurants (Catering for)

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FAG Vleeswarenfabriek BVBA
(Get full report from official database of BE for FAG Vleeswarenfabriek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FAG Vleeswarenfabriek BVBA
Addition kinds of activities for FAG Vleeswarenfabriek BVBA

448900. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
24930403. Dakplaat, onverzadigd | Roofing board, unsaturated
28420106. Schoonmaakmakers | Paint and wallpaper cleaners
37280306. Landing skis en tracks, vliegtuigen | Landing skis and tracks, aircraft
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
55310104. Batterijen, auto en vrachtwagen | Batteries, automotive and truck
76992401. Balanseringsdienst | Balancing service

Werken bij FAG Vleeswarenfabriek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FAG Vleeswarenfabriek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FAG Vleeswarenfabriek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FAG Vleeswarenfabriek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Huishoudhulp regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zelfstandig Zaakvoerder-Opticien bij Pearle Dilbeek (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Pearle Opticiens

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij er klaar voor om het zelf te doen? Pearle Opticiens is op zoek naar ambitieuze opticien-zaakvoerders die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière! Weet jij op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen? Ben je een sterke persoonlijkheid en weet je jouw passie over te brengen op je medewerkers? Kijk of je voldoet aan de selectiecriteria en reageer! Iets voor jou? Als zelfstandig zaakvoerder ben je : Gediplomeerd opticien/optometrist Ondernemend Besluitvaardig Gedreven Commercieel sterk Wat heeft Pearle jou te bieden? Pearle Opticiens is een sterk merk in de Belgische Optiek Branche. Daarnaast hebben wij al een jarenlange ervaring met winkels in zelfstandig beheer en wordt er een goed verdienmodel gehanteerd. Enthousiast? Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie.

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van FAG Vleeswarenfabriek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FAG Vleeswarenfabriek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FAG Vleeswarenfabriek BVBA. Laat een reactie achter voor FAG Vleeswarenfabriek BVBA. FAG Vleeswarenfabriek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FAG Vleeswarenfabriek BVBA. Leave a respond for FAG Vleeswarenfabriek BVBA. FAG Vleeswarenfabriek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FAG Vleeswarenfabriek BVBA op de google maps. Adres en contacten FAG Vleeswarenfabriek BVBA
Location of FAG Vleeswarenfabriek BVBA on the google maps. Address and contacts of FAG Vleeswarenfabriek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FAG Vleeswarenfabriek BVBA FAG Vleeswarenfabriek BVBA: Parc (Librairie du) | MARC MUYS | SOS-Computer | Centre verviétois de promotion de la santé | BERNADETTE ROUSSEAU

Other related companies as FAG Vleeswarenfabriek BVBA: Parc (Librairie du) | MARC MUYS | SOS-Computer | Centre verviétois de promotion de la santé | BERNADETTE ROUSSEAU

FAG Vleeswarenfabriek BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FAG Vleeswarenfabriek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06312164306. Het bedrijf FAG Vleeswarenfabriek BVBA bevindt zich op het adres: Plantijnstraat 8; 8400; Oostende (Stene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 222,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Industrial kitchens & restaurants (Catering for).
De hoofdactiviteit van FAG Vleeswarenfabriek BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FAG Vleeswarenfabriek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FAG Vleeswarenfabriek BVBA, openstaande posities, locatie van FAG Vleeswarenfabriek BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FAG Vleeswarenfabriek BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FAG Vleeswarenfabriek BVBA, company assigned to the tax number BE06312164306. The company FAG Vleeswarenfabriek BVBA is located at the address: Plantijnstraat 8; 8400; Oostende (Stene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 222,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Industrial kitchens & restaurants (Catering for).
The main activity of FAG Vleeswarenfabriek BVBA is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FAG Vleeswarenfabriek BVBA is not available. You also can look at reviews of FAG Vleeswarenfabriek BVBA, open positions, location of FAG Vleeswarenfabriek BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FAG Vleeswarenfabriek BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FAG Vleeswarenfabriek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FAG Vleeswarenfabriek BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FAG Vleeswarenfabriek BVBA, employees, financial statistics.