Centre verviétois de promotion de la santé

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Centre verviétois de promotion de la santé
Private companiesEating and Drinking Places • Centre verviétois de promotion de la santé

Contactgegevens Centre verviétois de promotion de la santé: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre verviétois de promotion de la santé: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre verviétois de promotion de la santé

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Station 9; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 35 15 03 (+32-087 35 15 03) 087 35 15 03 (+32-087 35 15 03)

Fax (fax): 087 35 44 25 (+32-087 35 44 25) 087 35 44 25 (+32-087 35 44 25)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre verviétois de promotion de la santé: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre verviétois de promotion de la santé"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre verviétois de promotion de la santé"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre verviétois de promotion de la santé, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre verviétois de promotion de la santé. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre verviétois de promotion de la santé, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre verviétois de promotion de la santé. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre verviétois de promotion de la santé
Products information Centre verviétois de promotion de la santé

BTW identificatienummer (tax): BE02063751220
Ondernemingsnummer: 8420166015
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Centre verviétois de promotion de la santé zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre verviétois de promotion de la santé
(Get full report from official database of BE for Centre verviétois de promotion de la santé)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre verviétois de promotion de la santé
Addition kinds of activities for Centre verviétois de promotion de la santé

26719906. Waxed papier: gemaakt van gekocht materiaal | Waxed paper: made from purchased material
32720702. Bouwmaterialen, met uitzondering van blok of steen: beton | Building materials, except block or brick: concrete
34440400. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
38120302. Binnacles (kompasbehuizingen) | Binnacles (compass housings)
57139901. Carpets | Carpets
75190101. Stacaravanverhuur, behalve ter plaatse | Mobile home rental, except on site

Werken bij Centre verviétois de promotion de la santé: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre verviétois de promotion de la santé: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre verviétois de promotion de la santé. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre verviétois de promotion de la santé. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • voicepickers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Logistics werft extra voicepickers aan. Als voicepicker moet je in het magazijn met behulp van een headset goederen picken. Dit zijn vooral de onderdelen van Volvo en Renault Trucks, maar ook van Volvo Penta en Volvo bussen. Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt. Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR - 2 PLOEGEN / MOTOSTIVUITORIST PENTRU 2 SCHIMBURI (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, zoeken we een magazijnier: Samen met je collega's sta je in voor de orde en netheid in het magazijn. Je verplaatst bigbags Je werkt in twee ploegen Pentru clientul nostru din Roeselare suntem in cautarea unui magazioner: * impreuna cu colegii sunteti responsabil de ordinea si curatenia in magazie * transportati bigbags- saci mari * munciti in regim de 2 schimburi

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

Zoek naar antwoorden van Centre verviétois de promotion de la santé in sociale netwerken
Look for responds of Centre verviétois de promotion de la santé in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre verviétois de promotion de la santé. Laat een reactie achter voor Centre verviétois de promotion de la santé. Centre verviétois de promotion de la santé bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre verviétois de promotion de la santé. Leave a respond for Centre verviétois de promotion de la santé. Centre verviétois de promotion de la santé on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre verviétois de promotion de la santé op de google maps. Adres en contacten Centre verviétois de promotion de la santé
Location of Centre verviétois de promotion de la santé on the google maps. Address and contacts of Centre verviétois de promotion de la santé

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre verviétois de promotion de la santé Centre verviétois de promotion de la santé: SOCIÉTÉ RÉGIONALE WALLONNE DU TRANSPORT | LA FIDUCIAIRE VERVIETOISE | Delespaux J-C | GARAGE COLLARD | POLICE F?D?RALE

Other related companies as Centre verviétois de promotion de la santé: SOCIÉTÉ RÉGIONALE WALLONNE DU TRANSPORT | LA FIDUCIAIRE VERVIETOISE | Delespaux J-C | GARAGE COLLARD | POLICE F?D?RALE

Centre verviétois de promotion de la santé is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre verviétois de promotion de la santé, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02063751220. Het bedrijf Centre verviétois de promotion de la santé bevindt zich op het adres: Rue de la Station 9; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health centers. Producten gemaakt in Centre verviétois de promotion de la santé zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre verviétois de promotion de la santé is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre verviétois de promotion de la santé is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre verviétois de promotion de la santé, openstaande posities, locatie van Centre verviétois de promotion de la santé op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centre verviétois de promotion de la santé is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre verviétois de promotion de la santé, company assigned to the tax number BE02063751220. The company Centre verviétois de promotion de la santé is located at the address: Rue de la Station 9; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health centers. Products created in Centre verviétois de promotion de la santé were not found.
The main activity of Centre verviétois de promotion de la santé is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre verviétois de promotion de la santé is not available. You also can look at reviews of Centre verviétois de promotion de la santé, open positions, location of Centre verviétois de promotion de la santé on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre verviétois de promotion de la santé, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre verviétois de promotion de la santé, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre verviétois de promotion de la santé, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre verviétois de promotion de la santé, employees, financial statistics.