ALLA KIRILLOVA

Contactgegevens ALLA KIRILLOVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLA KIRILLOVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLA KIRILLOVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ESSEGHEMSTRAAT 54; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24253134 (+32-24253134) 24253134 (+32-24253134)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLA KIRILLOVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLA KIRILLOVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLA KIRILLOVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLA KIRILLOVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLA KIRILLOVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLA KIRILLOVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLA KIRILLOVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLA KIRILLOVA
Products information ALLA KIRILLOVA

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ALLA KIRILLOVA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLA KIRILLOVA
(Get full report from official database of BE for ALLA KIRILLOVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLA KIRILLOVA
Addition kinds of activities for ALLA KIRILLOVA

1743. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk | Terrazzo, tile, marble, mosaic work
14469904. Filtration sand mining | Filtration sand mining
34320000. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
34830101. Inrichtings- en smeltinrichtingen voor raketten | Arming and fusing devices for missiles
35920000. Carburatoren, zuigers, zuigerringen en kleppen | Carburetors, pistons, piston rings and valves

Werken bij ALLA KIRILLOVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLA KIRILLOVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLA KIRILLOVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLA KIRILLOVA. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Chauffeur CE (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur CE voor een bedrijf regio Oostende. Je vervoert voornamelijk grondstoffen zoals asfalt, puin en granulaten. Je vertrekt steeds vanuit het depot

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

  • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

  • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: Cura Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

  • Psychotherapeut volwassenen op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem.We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie volwassenen-, relatie en gezinsbegeleiding die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur 1 avond) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Gezocht profiel Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Professionele bachelor 4-jarige erkende psychotherapie opleiding afgerond hebben. Gepassioneerd zijn om mensen te helpen. Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur een avond) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van relationele moeilijkheden, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, burn-out, stressmanagement, rouw en verlies is een groot pluspunt! Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van ALLA KIRILLOVA in sociale netwerken
Look for responds of ALLA KIRILLOVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLA KIRILLOVA. Laat een reactie achter voor ALLA KIRILLOVA. ALLA KIRILLOVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLA KIRILLOVA. Leave a respond for ALLA KIRILLOVA. ALLA KIRILLOVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLA KIRILLOVA op de google maps. Adres en contacten ALLA KIRILLOVA
Location of ALLA KIRILLOVA on the google maps. Address and contacts of ALLA KIRILLOVA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLA KIRILLOVA ALLA KIRILLOVA: A.B. Dépannage Express | BLITS 78 ETTERBEEK | Ballast Nedam I.P.M. NV | Cuvelier Yvan | MAISON DIEUDONNE

Other related companies as ALLA KIRILLOVA: A.B. Dépannage Express | BLITS 78 ETTERBEEK | Ballast Nedam I.P.M. NV | Cuvelier Yvan | MAISON DIEUDONNE

ALLA KIRILLOVA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLA KIRILLOVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf ALLA KIRILLOVA bevindt zich op het adres: ESSEGHEMSTRAAT 54; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in ALLA KIRILLOVA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALLA KIRILLOVA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLA KIRILLOVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLA KIRILLOVA, openstaande posities, locatie van ALLA KIRILLOVA op de kaart.

ALLA KIRILLOVA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLA KIRILLOVA, company assigned to the tax number BE07938415527. The company ALLA KIRILLOVA is located at the address: ESSEGHEMSTRAAT 54; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in ALLA KIRILLOVA were not found.
The main activity of ALLA KIRILLOVA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLA KIRILLOVA is not available. You also can look at reviews of ALLA KIRILLOVA, open positions, location of ALLA KIRILLOVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLA KIRILLOVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLA KIRILLOVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLA KIRILLOVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLA KIRILLOVA, employees, financial statistics.